granturismo5

Home wordt nog iedere keer aangevuld met nieuwe spaces en velen van jullie zullen de minigames gespeeld hebben in het EA Sports Complex. In het EA Sports Complex kun je naast pokeren ook een potje racen op het Formule 1 circuit, maar dit zal binnenkort niet de enige track zijn waarop je kunt racen in Home.

Polyphony Digital en Sony Computer Entertainment hebben namelijk naast nieuwe details ook aangekondigd dat er een space komt naar Home die helemaal in het teken zal staan van Gran Turismo 5. En dit wordt niet zomaar een space, de space krijgt naast minigames die vergelijkbaar zijn met het EA Sports Complex, ook een heuse samenwerking met de originele game. Dit houdt in dat wanneer je een Viper aanschaft in Gran Turismo 5, je in Home een beeldje van je Viper tentoon kunt stellen in je eigen huis in Home. Maar ook andersom is dit het geval, als je een T-shirt aanschaft in Home krijg je ook weer iets extra’s in de game. Daarnaast worden je prestaties in de game ook beloond in Home met items.

Het is nog niet helemaal duidelijk wat er allemaal mogelijk is in de nieuwe space van Gran Turismo 5, maar het klinkt in ieder geval ontzettend interessant. Ook is nog niet bekend wanneer de Gran Turismo 5 space naar Home komt.