Nieuwe teaser van Burnout CRASH!

Na vorige maand, toen iedereen Playstation Plus had, maakte EA Games daar weer goed gebruik van. In plaats van een beta te maken voor het aankomende spel Burnout CRASH! gaven zij gratis de vorige Burnout weg op Playstation Plus. Omdat iedereen gratis Playstation plus had, hebben heel veel mensen deze game gespeeld.

Omdat Burnout Paradise toch al weer een paar jaar oud is en er heel wat andere racegames zijn langs gekomen in deze tijd, moesten ze iedereens aandacht weer trekken. Met deze marketingstunt is dat zeker gelukt. Weer helemaal dat gevoel beleven als je iemand laat crashen tegen een muur en de vrijheid die je voelt als je door Paradise city rijdt.

De nieuwe teaser die net uit is laat niet veel zien van Burnout: Crash, maar geeft ons toch weer een beetje dat oude gevoel terug. De cartoonstijl die de teaser heeft laat zien hoe grappig doch urban Burnout is. En zoals altijd met Burnout eindigt dit, net zoals de titel van dit deel al zegt, met een CRASH! Als er meer beelden vrijkomen van dit spel, houden we jullie op de hoogte.

Boxshot Burnout: Crash

Burnout: Crash

Releasedatum:
21-09-2011
Genre:
Racen
Uitgever:
Electronic Arts
Ontwikkelaar:
PSNCode Challenge: Speel Burnout: Crash en win een PSN Card ter waarde van €20!
Gepubliceerd op 19 apr, 2013 om 16:48
David Hasselhoff in een kippenpak voor Burnout Crash
Gepubliceerd op 22 sep, 2011 om 14:44
Burnout: Crash ramt het PSN in september
Gepubliceerd op 2 sep, 2011 om 09:52
Burnout: Crash
Screenshots: Burnout: Crash
Gepubliceerd op 20 aug, 2011 om 00:13
 1.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Vette game!

 2.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Dit is toch serieus.. lol. Er is al een gameplay video op YouTube.

 3.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  Waardeloze teaser!
  Burnout paradise is voor mij nog steeds de beste arcade racer op dit moment, daar onder staat NFS Hot Pursuit! en over die andere games zal ik maar niks zeggen ;).

 4.    329 XP
  arnoud1997's avatar

  Vaag

 5.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik vind het maar niets.. De ander deel vond ik wel ooke

 6.    281 XP
  Chazz_D's avatar

  Ik was eerst vet enthousiast omdat ik dacht dat dit een echte Paradise-opvolger zou zijn, totdat ik erachter kwam wat voor gaar facebook-spelletje het was… damnit Criterion, k wil weer een ECHTE Burnout!!

 7. Anoniem -   
  meneermike's avatar

  omfg ik kijk bij de reacties en mensen denken echt ook nog dat het een facebook spel is ofzo , ligt het iq echt zo laag hier?