DICE richt zich op veel keuzes in de multiplayer

We zijn wel gewend van DICE dat ze ons flink op de hoogte houden van alle ontwikkelingen over hun nieuwste games. Battlefield 3 is hierbij geen uitzondering, vandaar dan ook de lancering van de zogenaamde ‘Battleblog’. In het eerste Battleblog van ondertussen alweer een tijdje terug kwamen wat interessante feiten aan bod omtrent de nieuwe visie op de multiplayer:

“The mindset at DICE during the development of Battlefield 2 was pretty much: “Play the game our way, or play something else”. Now, we have made a conscious effort to reverse that mentality. The goal with Battlefield 3 is to offer a vast variety of gameplay experiences and to be inviting to everyone. We’re not telling you how to play the game. You choose.”

Dit houdt dus onder andere in dat Battlefield 3 zich wat meer richt op een groter publiek, wat ook de Team Deathmatch modi goed verklaart. De mensen achter deze game zijn er goed voor gaan zitten en hebben gekeken naar welke modi allemaal mogelijk zijn in Battlefield 3. Daarbij kwamen onder andere vragen aan bod over het wel of niet spelen in squads, het supporten van lone-wolf spelers en veel meer.

De volledige eerste Battleblog is hier te lezen. Bedankt voor het melden saidddd93! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.

Boxshot Battlefield 3

Battlefield 3

Releasedatum:
27-10-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
 1.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Wat ze ook doen, het doet me niks. Activision FTW!

 2.    1680 XP
  chronic010's avatar

  Goed nieuws, kan niet wachten tot het november is!!!

  p.s. nu toch eindelijk een bedankje saidddd93!! 😉

 3.    374 XP
  Goliath's avatar

  @chronic010: Ja is altijd de bedoeling eigenlijk, alleen soms zien de redacs zelf eerder de bron en kijken dan pas naar de submits, vandaar :p

 4. Anoniem -   
  Ad's avatar

  @chronic010: hij komt in oktober uit niet november
  VS: 25 oktober 2011[1]
  PAL: 27 oktober 2011

 5.    330 XP
  chocazz's avatar

  @iRobbert-: fanboy zonder gezond verstand, gotta love ‘m

 6.    844 XP
  thom430's avatar

  @iRobbert-:
  Wow, die melkers hebben nog fans ook…

 7.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  @chronic010:
  thnq:-)

  Kan niet w8en totdat ie komt wordt een geweldige jaar!!

 8. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Ik hoop dat squad deatmatch beschikbaar blijft, is heel gaaf om met een groepje vrienden te doen!!

  ik ben geen fan van COD of Battlefield, ik kijk gewoon naar de kwalitijd en de speeltijd die je eraan kan beleven. Tot nu toe ga ik voor battlefield, maar als er emer interessante dingen bekend worden over COD MW3, en dat bevalt, ga ik me keuze misschien wel veranderen, of ik koop ze beiden, als het financieel meezit:P

 9.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik hoop niet dat ik mij heel de tijd zo ga ergeren als bij black ops