De Uncharted serie is uiteraard één van de grootste en meest geliefde series voor PlayStations fans over de hele wereld. Waar deze fans echter al tijden om staan te springen is een Uncharted film. Met het opstappen van  David O.Russell die de film eerst zou regisseren leek deze droom voorbij, maar daar komt wellicht verandering in.

Het gerucht gaat namelijk dat Sony contact heeft opgenomen met Neil Burger om het project voort te zetten. Neil Burger kennen we onder andere van The Illusionist en The Lucky Ones. David O. Russell had al Mark Wahlberg uitgekozen om de rol van Drake op zich te nemen, maar met een nieuwe regisseur kan er nog van alles veranderen.

Of de film gebaseerd zal zijn op de gebeurtenissen in de game of op een geheel ander avontuur van Drake is nog niet duidelijk, alhoewel wij in ieder geval hopen op het laatste. Films over games gaan meestal namelijk niet al te goed als we even denken aan FarCry geregisseerd door Uwe Boll. Wat het ook gaat worden, we houden jullie op de hoogte.

Bedankt voor het melden mausi-gangsta! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.