Arkane Studios werkt aan Dishonered onder Bethesda

Ontwikkelaar Arkane Studios kennen we wellicht niet allemaal, ook al is de studio wel redelijk groot. Zo staan ze onder andere bekend voor het maken van games als Dark Messiah en Might & Magic. Deze games waren niet altijd pareltjes, maar wellicht kwam dat ook deels door gebrek aan leiding.

Daar komt nu echter verandering in met hun nieuwste game genaamd Dishonered. Deze first-person actie game wordt een game waarin stealth een grote rol zal vervullen, alhoewel het niet verplicht is om alles met stealth aan te pakken. De game zal echter niet volledig in handen liggen van Arkane Studios, maar zal onder de vlag van Bethesda aan het werk zijn.

Aan de game werken ook een aantal zeer grote namen in de game industrie. Zo hebben we onder andere Harvy Smith, één van de breinen achter Deus Ex en Viktor Antonov, de ontwikkelaar van City 17 uit Half Life 2. Hoe dit zich in de game zal vertalen en wat het precies gaat worden weten we nog niet, maar de eerste concept art is al wel vrijgegeven.

Bedankt voor het melden saidddd93! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.

Boxshot Dishonored

Dishonored

Releasedatum:
12-10-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar:
  1.    2624 XP
    saidddd93's avatar

    verw8 veel fn deze game kan niet w8en totdat er echte footage komt:-)

  2.    6677 XP
    Myx's avatar

    Stealth is altijd +1