Geen Trophies op de PSP

Gamers hebben veel wensen voor de nieuwe PSP. Je zou ermee  moeten kunnen bellen, foto’s maken, een touch screen, een tweede analog en noem maar op. Gezien de vele Trophy hunters zou het niet heel gek zijn dat er Trophies naar de PSP zouden komen. Dit zal echter voorlopig niet gaan gebeuren.  Ook niet op de PSP GO.

Eric Lempel, directeur van PlayStation Network Operations  heeft aan Joystiq verteld dat de PSP geen Trophies zal gaan ondersteunen. De reden hiervoor is dat er veel piraterij op de PSP plaatsvindt. Volgens Lempel  zouden er door middel van deze piraterij makkelijk Trophies verdient kunnen worden. Zo zou je dus bijna niets aan het Trophy systeem hebben.

We zullen dus minimaal tot de PSP 2 moeten wachten voordat je Trophies kunt behalen op je handheld.

7 reacties

 1.    220 XP
  salberts93's avatar

  ah jammer, ik zat stiekem wel te hopen op trophies voor de PSP, kunnen ze niet beter zorgen dat er geen piraterij plaatsvind:(?

 2.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Jammer maar wel vet. 😛

 3.    369 XP
  matthijs222's avatar

  hmm… ik citeer ‘Gamers hebben veel wensen voor de nieuwe PSP. Je zou ermee moeten kunnen bellen, foto’s maken, een touch screen, een tweede analog en noem maar op.’ …allemaal wel mee eens, alhoewel ik er niet per so mee hoef te kunnen bellen….

  even terug naar het onderwerp, zou grappig zijn geweest, maar begrijp het ook wel….

 4.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Als ze slim zijn houden ze dat exclusief op de PSP Go, zo gaan meer mensen (trophyhunters) de PSP Go kopen en er kan niet gehackt worden in de Trophy Systeem.

 5.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  @matthijs222:

  Matthijs222, volgens mij weet jij nog niet helemaal wat een PSP kan, wat jij nou allemaal op noemt dat kan de PSP onderhand wel. Je kan er wel mee bellen maar moet via internet, Je kan er foto’s mee maken heb je Go!Cam voor. En sommige dingen wat jij wel opgenoemt heb daar ben ik ook mee eens zoals een 2de analoge stick.

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik had precies dezelfde reden in gedachte

 7.    80 XP
  trybenga's avatar

  @salberts93:
  that is so true xD