Tekken 6

In Tekken 6 wordt er traditiegetrouw een King of Iron Fist-toernooi gehouden. Daar willen alle bekende vechters uit het Tekken-universum natuurlijk bij zijn, waardoor zowel oude bekenden als nieuwe gezichten voorbij komen. Samen vormen zijn de grootste verzameling vechters tot nu toe in een Tekken-game.

Zoals altijd in de Tekken-serie, staat ook in Tekken 6 knokken centraal. In deze fighting game kun je het in een groot scala aan interactieve omgevingen opnemen tegen vele strijders, die allen hun eigen speciale aanvallen en bewegingen hebben. Ook kun je een eigen vechter samenstellen, die je precies naar jouw wensen kunt vormgeven.

Er kan niet alleen tegen computergestuurde tegenstanders gevochten worden, maar ook tegen andere mensen. Online kun je het tegen spelers van over de hele wereld opnemen. Hierbij kun je ervoor kiezen om een bekend personage te gebruiken, maar je kunt ook een zelf gecreëerde vechter inzetten.

Prijs: €15,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

BioShock 2 Rapture Edition

BioShock 2 is een Science Fiction First-Person Shooter. De ontwikkelaar is 2K games. Jij neemt de rol aan van een Plasmid dat is een proefpersoon van Sinclair Solutions. De onderwaterstad Rapture die je nog kent uit het eerste deel wordt bedreigt. Haal alles uit de kast om te kunnen overleven. De game wordt geleverd met een extra artworkboek.

Prijs: €16,99
Verzendkosten: €2,50
Link: Nedgame
iDEAL: Ja

Devil May Cry 4 Limited Edition

Naast de game bevat deze LE ook nog een Bonus DVD, met de Making of DMC4, een digitale artboek, wallpapers, icons en screensavers voor de PC en de Soundtrack. Daarnaast bevat de game ook nog de Devil May Cry: The Animated Series vol. 1, welke vier afleveringen bevat van de gelijknamige animeserie.

Net als in eerdere Devil May Cry-games moet je het ook in dit vierde deel opnemen tegen hordes demonen, duivels en andere sinistere figuren. Gewapend met een zwaard, verschillende geweren, magische spreuken en een grote bek moet je afrekenen met deze schurken om de mensheid wederom te redden. Het grote verschil met eerdere delen is dat je niet alleen met veteraan Dante, maar ook met nieuwkomer Neo speelt.

Net als Dante is Neo bewapend met een zwaard en een vuurwapen, maar hij heeft daarnaast ook een magische arm, de Devil Bringer, waarmee hij vijanden naar zich toe kan trekken. De harde en snelle gameplay van de Devil May Cry-games draait voor een groot deel om het maken van heftige en uitgebreide aanvalscombinaties. Dit doe je door verschillende slagen met je zwaard af te wisselen met acties met je vuurwapen. Die zogenaamde “combo`s” worden dankzij de Devil Bringer nog langer en afwisselender dan in eerdere Devil May Cry-games.

Prijs: €15,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi<
PayPal: Ja

PRE-ORDER TIP: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 belooft opnieuw een knaller te worden. Uitgever Activision heeft losgelaten dat het nieuwste deel in ’s werelds populairste game-serie gigantisch wordt, met reusachtige levels en destructable environments, een grootse verhaallijn waarin John “Soap” MacTavish en Captain John Price verder gaan waar Modern Warfare 2 was gebleven, en gevechten over de hele wereld. Hier en daar wordt een Derde Wereldoorlog-scenario genoemd. En, misschien nog wel het belangrijkste, de online multiplayer-ervaring wordt intenser dan ooit. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws over Call of Duty: Modern Warfare 3.

Prijs: €52,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi<
PayPal: Ja

Wat is PayPal?


PayPal, opgericht in 1999, was oorspronkelijk bedoeld voor betalingen tussen pda’s. Nu maakt PayPal het mogelijk om online en mobiele betalingen te verrichten tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Geld opnemen vanaf een PayPal-rekening naar een eigen bankrekening is ook mogelijk. Voor meer informatie omtrent PayPal kun je hier op hun website terecht.