Dat de game zelfs voor zijn release succesvol is blijkt wel uit de Beta, maar ook uit de vele E3 2009 awards die Uncharted 2: Among Thieves mee naar huis heeft genomen. De game heeft al enkele van de ‘Best of E3’ awards in ontvangst mogen nemen, en wij verwachten dat hier ook een hoop (PlayStation 3) Game of the year awards bij gaan volgen. Het volgende bericht is vooral gericht aan de mensen die zoveel geluk hebben dat ze mee mogen doen in de exclusieve beta van de game, er komt namelijk een patch aan met een hoop broodnodige verbeteringen. Bovendien kondigt Naughty Dog ook nog aan wanneer ze zelf online zijn op de Beta om wat kont te schoppen.

Echter (en we weten niet of we hier nou in de maling genomen worden) zit er wel een minpuntje aan de patch. Zo zal hij in een flits verschijnen bij het opstarten van de beta, en moet je snel genoeg op X drukken om hem te downloaden. Lukt je dit niet? Dan reboot je PlayStation 3 en zal je het opnieuw moeten proberen.

We are preparing a patch for release in the next few days. Properly applying this patch requires some careful attention on your end: You must watch the screen closely while booting into the beta. As soon as you see the patch message come up in the XMB overlay, you should hit X to accept as quickly as possible. If you miss the window your PS3 will reset but NOT patch. Simply launch the game and you can try again.

Hieronder vind je een lijstje met alle aanpassingen die de patch met zich mee zal brengen:

General

* Grenade explosions now apply damage properly

Matchmaking

* Players should no longer get hung up in matchmaking for long periods of time

Bug Fixes

* Ranks should no longer reset randomly
* Quitting the game will no longer reset the PS3
* Player collision – players should no longer get hung up on each other when moving through the environment
* Player will now be killed if stuck in falling animation for too long
* In Plunder mode, treasures will no longer disappear during matches

Bovendien zal Naughty Dog volgende week zelf ook online wat matches aangaan met de beta spelers, ze zullen te onderscheiden zijn door hun andere kleren. Als je een slechterik verkleed als piraat ziet of een drake met een naughty dog t-shirt, weet je dat je tegen een Naughty Dog medewerker aan het spelen bent. Dit kan op een van de volgende tijden. Zie ook de foto aan het begin van dit bericht.

Tuesday, June 9 – 4:00 PM to 6:00 PM PT
Thursday, June 11 – 6:00 PM to 8:00 PM PT
Tuesday, June 16 – 4:00 PM to 6:00 PM PT
Thursday, June 18 – 6:00 PM to 8:00 PM PT