Ubisoft is al bezig met Assassin’s Creed 3

De details van Assassin’s Creed 2 moeten nog bekend worden. Gisteren konden we jullie nog melden dat er een online functie in de game aanwezig zal zijn. Ubisoft heeft echter geen tijd om stil te zitten aangezien er naast Assassin’s Creed 2 ook al gewerkt moet worden aan het vervolg op deze game. In een interview dat de site IncGamers had met mede Producer Vincent Pontbraind is namelijk gezegd dat er al aan Assassin’s Creed 3 wordt gewerkt.

Op de E3 werd er al bekend gemaakt dat de Assassin’s Creed serie een trilogy zou worden. Het derde deel van de serie is dus nu al in de maak. Op de vraag van IncGamers of Ubisoft al bezig was met Assassin’s Creed 3 werd namelijk met een overduidelijk “ofcourse” gereageerd. Het team heeft volgens Pontbrand echter wel problemen met de juiste tijdsperiode voor het derde deel uit te kiezen. Naast Assassin’s Creed 3 heeft Pontbrand ook gezegd dat er wordt gewerkt aan DLC en een multiplayer mode voor Assassin’s Creed 2. De multiplayer mode staat echter nog wel in de kinderschoenen en er wordt nog mee getest of het wel mogelijk en leuk is.

“The key thing is that it has to be a pivotal moment in history, it has to be something that changes something and humanity in the world.”

“It can’t be before the original Assassin’s Creed, but it could be between the original  and Assassin’s 2.”

“There are plans for DLC, but I am not allowed to talk about it, but it’s something that creates longevity.”

13 reacties

 1.    3762 XP
  vinnie1234's avatar

  Ow leuk 🙂
  AC 2 wil ik ook nog xD

 2.    177 XP
  KB-013's avatar

  Ze kunnen beter even wachten, de minpunten aanhoren en daarna pas beginnen, aangezien er ook heel wat mis was met Assassin’s Creed.

 3.    515 XP
  Dead-M's avatar

  Ze zijn al bezig. Dit betekent dan natuurlijk dat ze het verhaal gaan maken/kiezen en uitwerken. Als er echt minpunten zijn aan AC2 dan hebben ze heus wel genoeg tijd om dat te verbeteren in AC3.

  Ik hoop niet dat het tussen 1 en 2 zit :s

 4.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Meeste makers, denken altijd vooruit!

 5.    359 XP
  Ernesto!'s avatar

  Laten ze zich nog beter ff op AC2 focussen

 6.    75 XP
  SecrecY's avatar

  ooh dus daarom doen ze een cliffhanger bij ac 2

 7.    27 XP
  SoulRyder's avatar

  Niks om je druk over te maken, waarschijnlijk zijn de mensen van de artwork en verhaallijn van assasins creed 2 allang klaar en zijn die alvast begonnen voor het artwork en verhaal van deel 3 heeft verder niks te maken met de medewerkers die nu assasins creed 2 klaarmaken voor de release 😉

 8.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  Iedereen vind AC1 eentonig, Toen ik voor de 60ste x een uitzichtspunt opklom vond ik het nog steeds fantastisch. Alleen dat fluitje al als je weer naar beneden springt.

  Eentonig zo is het leven toch. Ik genoot van de verschillende steden. Als jij in Barcelona loopt doe je toch ook eten slapen schijten. Maar je geniet van de andere stad.

  Zelfs het afluisteren vond ik leuk want het is 1 vd weinige spellen waar ik het verhaal interessant vind. Het is een soort van Davinci Code en jij bent degene die hem mag kraken.

 9.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  nu al met drie bezig ^O^

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Als 3 nu al in ontwikkeling is dan hebben ze genoeg tijd om de game perfect te maken

 11.    6677 XP
  Myx's avatar

  Multiplayer hoef ik eigenlijk niet

 12.    524 XP
  Glennps3's avatar

  amai 2 is nog niet uit en er komt al een drie

 13.    188 XP
  Cassh's avatar

  Ik hoop dat op het moment van de release van de DLC nieuwe betaalmogelijkheden zijn, want ik wil ALLES van deze game. En ook AC3 !! Superfan van de serie.
  Assassin in my blood! (and playstation)