Twijfelaars kunnen het beste zo snel mogelijk een PlayStation 3 kopen

Sony Computer Entertainment Europe president Andrew House verklaarde vandaag tegenover Edge dat twijfelaars het beste in een PlayStation 3 kunnen investeren dan in een andere console, aangezien de PlayStation 3 in deze hardware cycle het sterkste is qua hardware. De PlayStation 3 zal ook nog in de volgende hardware cycle van consoles mee kunnen draaien.

House vergeleek de situatie waar de PlayStation 3 nu in zit met de vorige hardware lifecycle, namelijk toen de PlayStation 2 het moest opnemen tegen de Nintendo 64. Waar de PlayStation 2 pas werd gekocht na een flink aantal forse prijsdalingen.

“If you look back at previous lifecycles, like PS2 versus N64, we have lots of data that suggests that lots of people bought into N64 as their entry level gaming device, and were happy to upgrade to a more powerful machine later in the lifecycle when the price point was right for them.

I think we’re going to see this later on PS3, and the fact that it’s a Blu-ray player as well and that there’s a [greater] wealth of network based experiences than are perhaps available on the device they already have will add to the proposition. I think that will definitely be a factor in the marketplace.”

15 reacties

 1.    992 XP
  rickaa12's avatar

  PS3 the best

 2.    434 XP
  JoeyNL's avatar

  Als z’n prachtig ding duur is, en niet iedereen kan die betalen dan komt er natuurlijk een prijsdaling, om hem wel te verkopen. En in die tijd dat er een prijsdaling is geweest maken ze de consoles natuurlijk goedkoper.

 3.    3761 XP
  vinnie1234's avatar

  Jha iederen aan de PS3

 4.    1562 XP
  dikked's avatar

  PS3 Rulezzz 😛

 5.    239 XP
  watnoukanniet's avatar

  De ps3 is zeker niet goedkoop, Maar mijn sega 16-bit kocht ik voor 449 gulden in de tijd dat een bier 2,25 gulden kostte. Die kerel die gequote wordt heeft gelijk. Koop je nu een x-box dan krijg je na de zomer volgend jaar spijt.

  Op de E3 is het aangekondigt. De xbox wordt ingehaald. De ps3 is altijd de betere machine geweest. Maar zolang er dezelfde spellen op uitkomen maakt dat natuurlijk nix uit. Nog even geduld op de nexter-gen exclusives als heavy rain, agent en dat kekke race spelletje gt5 en daarna dat mario-kart achtige spelletje waar je zelf je banen kunt maken. Die moet ik hebben.

 6.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  iedereen aan de ps3 idd

 7.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  ik ken heel veel mensen die de xbox zat zijn en nu een Ps3 gaan kopen xD Echt funny en je hoort als die xdozerz ps3 is gaar:P Maar ze raken wel fors in de minderheid xD

 8.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Ja, maar de PlayStation 3 is ook gewoon het best! 😀

 9.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Ze kunnen beter opschieten ja, met al die toppers :D.

 10.    3762 XP
  jimke1's avatar

  ik had van het begin al vertrouwen in de ps3
  ben al jaren fan van playstation van het begin van de ps1 nu ben ik in het bezit van twee ps3 consoles eentje voor de dochter en eentje voor mij
  nooit zou ik een andere console kopen ik weet gewoon waar de kwalitijt zit
  ja hij is wel duur maar de mensen moeten ook wel eens beseffen wat ze er in de plaats terug krijgen en dat is de aller beste console op de markt LOVE PLAYSTATION 🙂

 11.    220 XP
  salberts93's avatar

  Sony loopt gewoon 4 jaar voor op de Xdoos omdat ze al Blue-Ray hebben en die Xdoos moet dat nog krijge bij de volgende generatie consoles, wat rond 2011, 2012 is. en dat terwijl Sony al aan het werken is aan Crystal HD discs ofsow. Microsoft verliest alles van Sony

 12.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Tuurlijk moet je PS3 kopen, daar zijn we het hier wel allemaal mee eens 🙂

 13.    151 XP
  Pipi's avatar

  ik heb ook 2 jaar lang een xbox 360 gehad. reden dat ik overgestapt ben naar ps3 is ten eerste omdat muin xbox 360 van de eerste generatie was, dus geen hdmi aansluiting, ten tweede hij was omgebouwd, dus kon niet online gamen, ten derde hij maakte meer lawaai als een tractor. over de games niks aan te merken het is minstens net zo gaaf als een ps3. maar wat de doorslag gaf is dat ik graag op hd kwaliteit wilde gamen en graag online wilde gamen. moest dus hoe dan ook een nieuwe conole aanschaffen, is de ps3 geworden. gratis online gamen, hdmi aansluiting, superstil als hij aanstaat, meer nevenfuncties (browser, grotere hardeschijf mogelijkheden voor mn films etc.) ik heb nooit spijt gehad ondanks dat ie duurder is in aanschaf, en met die epic exclusives in het verschiet hebben we echt iets om naar uit te kijken.

 14.    6677 XP
  Myx's avatar

  Mooie uitspraak 😛

 15.    535 XP
  acardipane's avatar

  Je kan zo ook eigenlijk helemaal niet met elkaar vergelijken als je kijk naar de mogelijkheden van de PS3 en de Xdoos.

  Meer mensen kijken alleen naar de prijs en dan zit er een aardig verschil tussen de xdoos en PS3 maar koop eens een Xdoos en BR speler, heb je minder mogelijkheden en ben je duurder uit.

  Oke BR is een luxe en nog geen standaard, nog niet