Nieuwe hint richting Kingdom Hearts III en HD Collectie

Liefhebbers van RPG’s kunnen al jarenlang hun hart ophalen met onder andere de succesvolle franchise Final Fantasy van Square Enix. Om de RPG’s nog toegankelijker te maken voor een breder publiek is Square Enix jaren geleden gekomen met de succesvolle Kingdom Hearts reeks.

Deze RPG is veel toegankelijker en losser dan FF, mede door het feit dat je met Sora verzeild raakt in de wereld van Disney. In Kingdom Hearts ga je namelijk op pad door diverse werelden uit het Disney universum, samen met Mickey, Donald en Goofy. Dit concept sloeg enorm aan en na twee succesvolle delen zitten de fans al een hele lange tijd te wachten op een derde deel.

Er komen steeds meer geruchten naar buiten omtrent Kingdom Hearts III en met de komst van Kingdom Hearts: Dream Drop Distance voor de Nintendo 3DS is er opnieuw een hint gegeven. Tetsuya Nomura van de uitgever zegt namelijk dat er een paar antwoorden zitten in de nieuwe 3DS game over het onaangekondigde derde deel van Kingdom Hearts.

Maar dat is niet het enige wat hij verteld, want hij zegt letterlijk dat het derde deel ook het einde zal beteken van Xehanort. Verder zegt Nomura dat er al een ‘framework’ klaar ligt voor het derde deel en dat Sora natuurlijk het kopstuk van Kingdom Hearts III zal zijn.

Alsof dit nieuws nog allemaal niet genoeg is voor de fans van Kingdom Hearts, is er nog meer naar buiten gekomen. Nomura heeft ook gesproken over de mogelijkheid van een HD Collectie van de eerste twee delen. De beste man verteld namelijk dat ze bij Square Enix praten over een eventuele HD Collectie van Kingdom Hearts, maar ook over HD versies van andere succesvolle games van de uitgever.

Boxshot Kingdom Hearts III

Kingdom Hearts III

Releasedatum:
29-11-2013
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Square Enix
Ontwikkelaar:
 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  :DDDDDD!!!
  meer dan dat kan ik niet zeggen

 2.    177 XP
  ideklein17's avatar

  AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  MYYYY
  GOOOOOOOOOD
  I zou meteen de HD Versies kopen en ik hoop ECHT dat Kingdom Hearts 3 exclusief naar de PS3 komt en niet naar die stomme WiiU en ZEKER niet naar die Xdoos.

  Back me up jongens:
  http://blog.us.playstation.com/2011/07/13/psn-to-invest-20-million-in-exclusive-game-portfolio/

 3. Anoniem -   
  cas_09's avatar

  *komt spontaan klaar*
  TOTALLY worth it!
  Ik hoop echt dat die HD-collectie er komt, ik heb geen toegang tot een PS2 of enig andere console waar KH voor uit is gebracht (al zou ik wel graag een DS en PSP kopen voor desbetreffende delen… het lijkt me een beetje overdreven, voor een enkele game).
  Zouden die laatste de aankoop van een PSP en 3DS rechtvaardigen?
  *zet zich ondertussen schrap voor al die pareltjes van RPG’s die komen gaan…*

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik word zo blij!