Nieuwe Call of Juarez: The Cartel multiplayer trailer

Call of Juarez: The Cartel is een veelbelovende titel voor iedereen die de goede oude western tijden wil herleven in een wetteloos gebied, of juist dit soort mensen wil bestraffen als de sterke arm van de wet.

We moeten nog even wachten voordat we zelf met deze game aan de slag kunnen gaan, maar ontwikkelaar Techland zorgt er in ieder geval wel voor dat we weten waar we voor betalen. Daarom hebben we nu wederom een gloednieuwe trailer voor jullie omtrent de multiplayer modi in de game.

Deze bevatten een aantal vrij ingenieuze modi, waaronder de robbery modus waarin we een bank moeten overvallen of deze juist tegen moeten gaan en de star witness modus waarin een getuige afgemaakt moet worden of juist moet worden gered. Tevens hebben we nog wat andere modi zoals Team Deathmatch in de beelden, die uiteraard hieronder te bekijken zijn.

Boxshot Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel

Releasedatum:
22-07-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1. Anoniem -   
  Luansetri-Lunaly's avatar

  Ik ben een gamer die uitgaat van gameplay en niet van graphics, maar dit ziet er echt überslecht uit. Erg jammer want ik had mij er best wel op verheugd. Helaas, maar toch door het grafische aspect een No-Buy. 😉

 2.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  @Luansetri-Lunaly:
  yep gelijk heb je en dit jaar zijn der nog zat goeie top games die uit komen dus keuze is er genoeg jmmr dat dit em niet wordt…

 3. Anoniem -   
  Gamer's avatar

  Jullie hebben alle 2 gelijk. Ik dacht dat het veel beter zou worden maar ja. saidddd93 je hebt gelijk er komen nog genoeg Top Games uit. Hopelijk komt Grand Theft Auto 5 snel uit zodat ik hem kan spelen want kan echt niet wachten!

 4.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ziet er wel gangsty fatoloks uit!!

Komt Ubisoft met een vervolg op Call of Juarez: The Cartel?
Call of Juarez: The Cartel
Review: Call of Juarez: The Cartel
Call of Juarez: The Cartel krijgt een launch trailer