Zoals misschien al opviel toen je La Noire aan het spelen was, sloeg de game een desk over. Tussen de Traffic desk en de Homicide desk slaat de game namelijk 6 maanden over. Dit zie je in een laadscherm. Zodra je begint aan Homicide, hoor je dat Phelps gepromoveerd is van Burglary naar Homicide, dus hij had niet stil gezeten in die tijd.

Door dit aspect in het spel doen er veel geruchten de ronde. Aan Rockstar zijn nu ook directe vragen gesteld over deze geruchten. Rockstar antwoordde met “La Noire is nog niet compleet”. Dit is een kort maar krachtig antwoord, want het betekent heel veel en er zijn veel mogelijke manieren om dit te interpreteren. Zo is het mogelijk dat de Burglary desk er nog bij komt of dat er gewoon nog een case van een bestaande desk bij komt. Er zijn zelfs mensen die denken dat Rockstar het over een gevolg heeft.

Maar zoals jullie waarschijnlijk weten, is er ruzie tussen de uitgever Rockstar en de ontwikkelaar Team Bondi. Dus is het hopen dat deze DLC of 2de game er wel echt gaat komen. Natuurlijk zal Rockstar dit antwoord niet geven als de DLC er niet al is, maar je weet maar nooit. Als bekend wordt wat deze DLC of game inhoudt, kun je dat hier lezen.