Dat Max Payne een succesvolle game is, blijkt wel uit het feit dat deel drie eraan komt. Na het eerste succesvolle deel, welk ook spectaculair en een nieuwe dimensie gaf aan gamen, viel het tweede deel misschien wel tegen. Daarom willen ze bij Remedy Games alsnog met Max Payne 3 een nog betere game afleveren dan het eerste deel.

Vandaag hebben wij de eerste details van de nieuwe game voor jullie, die in de volgende editie van GameInformer staan. Zo zal Max Payne 3 maar liefst twaalf jaar na het tweede deel zich afspelen, Max een kale kop hebben en totaal verwaarloosd, wat wel typerend voor de beste man is. In het derde deel zal je voornamelijk in Sao Paolo, Brazilië aanwezig zijn, waar Max Payne op dat moment leeft. Verder krijgt de game natuurlijk de ‘Bullet Time’ optie, een cover systeem en zelfs een multiplayer modus.

Door de RAGE Engine en de mogelijkheden van Rockstar, moet de game grafisch een topper worden. Zodra er meer bekend wordt van Max Payne 3, kun je dat uiteraard hier lezen. Tot die tijd kan je wel alvast de scans bekijken uit de nieuwe editie van GameInformer, welke nog moet uitkomen.

[nggallery id=97]