Eerste details van Max Payne 3 bekend

Dat Max Payne een succesvolle game is, blijkt wel uit het feit dat deel drie eraan komt. Na het eerste succesvolle deel, welk ook spectaculair en een nieuwe dimensie gaf aan gamen, viel het tweede deel misschien wel tegen. Daarom willen ze bij Remedy Games alsnog met Max Payne 3 een nog betere game afleveren dan het eerste deel.

Vandaag hebben wij de eerste details van de nieuwe game voor jullie, die in de volgende editie van GameInformer staan. Zo zal Max Payne 3 maar liefst twaalf jaar na het tweede deel zich afspelen, Max een kale kop hebben en totaal verwaarloosd, wat wel typerend voor de beste man is. In het derde deel zal je voornamelijk in Sao Paolo, Brazilië aanwezig zijn, waar Max Payne op dat moment leeft. Verder krijgt de game natuurlijk de ‘Bullet Time’ optie, een cover systeem en zelfs een multiplayer modus.

Door de RAGE Engine en de mogelijkheden van Rockstar, moet de game grafisch een topper worden. Zodra er meer bekend wordt van Max Payne 3, kun je dat uiteraard hier lezen. Tot die tijd kan je wel alvast de scans bekijken uit de nieuwe editie van GameInformer, welke nog moet uitkomen.

[nggallery id=97]

8 reacties

 1.    214 XP
  redded's avatar

  ik vind dit jammer genoeg niet echt een max payne type
  maar hij is natuurlijk wel 12jaar ouder
  die vette zwarte jas doet het hem gewoon
  ga hem misschien halen

 2.    466 XP
  TwysT's avatar

  ik vind het teleurstellende scans, niet door de kwaliteit maar het feit dat de ultracoole regenjas verdwenen is, max er gewoon niet vet uit ziet en waar de hell zijn die sombere en duistere omgevingen gebleven, ik zie f***ing palmbomen!

 3.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @TwysT: lijken meer bananen bomen 😉

 4.    229 XP
  csvichf's avatar

  pff max payne kaal… belachlijk man

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Verheug me er wel op max payne 1 en 2 met plezier uitgespeeld 😀

 6.    85 XP
  Enfirnity's avatar

  BAHHH!!!
  weer het midden oosten, gadverdamme ben er helemaal zat van!, eerst alle oorlog games, wat een realiteit weer moet spiegelen dan in resident evil en andere soepige games die altijd leuke stadsmuren kenden, en nu ook nog max payne die ECHT WEL in new york thuis hoort!!

  kan het niet langer uitstaan, bombardeer dat zooitje daar, stem wilders, en alles in games wordt ook veel beter, geloof me!

  (dit is geen geintje, ik ben er echt boos over!)

 7.    466 XP
  TwysT's avatar

  @Enfirnity:
  ik snap heel goed wat je bedoelt. Ik merk zelf ook dat bepaalde locaties te veel gaan voorkomen en andere zeer vette locaties verdwijnen. Max payne in the desert, slaat nergens op..

 8.    68 XP
  Humansoul's avatar

  @Enfirnity:

  Sinds wanneer ligt Brazilië in het Midden Oosten? Zal wel nieuw zijn denk ik. En hoewel ik het eens ben dat Max in New York thuishoort, is de rest van je standpunt wel erg overdreven…

  Maar goed, ik vond deel 1 en 2 echt vet, maar bij deze heb ik nog mijn twijfels. Al die veranderingen vind ik tot nu toe niet echt leuk klinken, maar we zullen zien hoe het uit pakt.