Het fiscale jaar is onlangs afgesloten en dat betekent dat veel ontwikkelaars en uitgevers de cijfers hebben verzameld en tegenover investeerders hun verhaal doen. Hierbij wordt veelal ook alvast een blik op de toekomst geworpen en nu heeft ontwikkelaar annex uitgever Electronic Arts tijdens een dergelijke presentatie een aantal zaken onthuld.

Zo zullen zowel Dragon Age: Dreadwolf als Skate niet meer dit fiscale jaar verschijnen, wat loopt tot en met 31 maart 2024. Dit betekent effectief dat we beide titels pas na april van datzelfde jaar mogen verwachten. De ontwikkeling van eerstgenoemde titel verloopt goed en BioWare kon vorig jaar oktober onthullen dat de game van begin tot eind volledig speelbaar is.

De reboot van Skate weten we nog niet heel veel van, los dat het een free-to-play titel moet gaan worden. Ontwikkelaar Full Circle heeft fans echter op het hart gedrukt dat de game niet volgepompt gaat worden met loot boxes of pay-to-win systemen.

De presentatie benoemt tenslotte vooralsnog onbekende titels die wél voor april 2024 gelanceerd zullen worden, waarschijnlijk de volgende WRC-titel van Codemasters en een nog naamloze EA Sports titel.