Nieuw spawn systeem voor Battlefield 3

En we beginnen de dag weer met een vers Battlefield 3 nieuwtje. Deze keer gaat het om het nieuwe spawnsysteem, wat gelukkig niet al te drastisch is aangepast sinds Bad Company 2 aangezien het toch allemaal behoorlijk goed werkte.

Eén van de grootste aanpassingen is dat het nu niet meer mogelijk zal zijn om te spawnen op elk squad lid. Het zal alleen nog mogelijk zijn om te spawnen op de zogenaamde squad leider, die niet gedurende de hele game dezelfde persoon zal zijn.

Hoe dit precies in z’n werk gaat wou DICE nog niet mededelen, maar de tijd van het hebben van vier spawnpunten is dus helaas voorbij.

Boxshot Battlefield 3

Battlefield 3

Releasedatum:
27-10-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
 1.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  Back to basics, zo was het ook in Battlefield 2. Alleen dan is dezelfde persoon de hele game de squadleader..

 2. Anoniem -   
  Jeroen's avatar

  Ik denk dat dat diegene is met de hoogste score . In bad company moet je bijna altijd kilometers lopen als iedereen van je squad dood is. Ik hoop dat dit beter werkt.

 3.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik weet zekker dat het goed komt met BF3!!

 4.    356 XP
  xjoeyxx's avatar

  klinkt wel goed. 4 spawnpunten was ook wel overdreven zolang we nu maar niet heel ver hoeven te lopen op die grote maps

 5. Anoniem -   
  PSknul's avatar

  Ik speel nu nog steeds bf2 dus dit wordt een makkelijke overgang :P, zo als het in bf2 werkt is dat je een squad kan maken en hier mensen kan laten joinen of zelf uitnodigen ook kun je een squad maken met een slot zodat jij mensen kan inviten en hierdoor komen er dus geen uninvited mensen in je squad. bijvoorbeeld. de squad leader is altijd de persoon die de squad heeft gemaakt. althans zo gaat dit in bf2 denk dat dit ook zo al zijn in bf3. go oldskool !!

 6.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Squad members spawnen op squad leader. Leader kan spawnen bij al z’n members.
  Of het gaat werken? Vast wel. Gaat het voor irritatie zorgen met retarded squad leaders? Ja. Maarja, irritante spawns ben ik onderhand wel gewend.

 7. Anoniem -   
  …..'s avatar

  Sorry dat ik dit zeg maar dit is al heel oud nieuws.
  Even OT: Vind het eigenlijk best jammer omdat ik er nooit moeite mee had in BFBC2.

 8. Anoniem -   
  xds's avatar

  dat ver lopen doen ze dat het niet te makkelijk word bij rush. Anders is attacken veel te makkelijk en dat is nu al zelfs het geval.

 9.    6677 XP
  Myx's avatar

  @PattyS3: Precies, goed dat ze dit zo houden.

 10.    831 XP
  Morticuz's avatar

  @PattyS3: Squadleader in helicopter die zo hoog vloog dat hij niet meer te zien was, spawnen in de heli, naar beneden springen totdat de vlag van het team was. Misschien daarom? 😛 daar was echt niet tegen te vechten XD .

 11. Anoniem -   
  BF3's avatar

  @xds
  Daar heb je wel gelijk dit is dus eigenlijk beter als BFBC2. Alleen hopelijk worden niet al die slechte spelers geen leader want die blijven altijd in de spawn hangen enz. Hopelijk wordt de squadleader eerst random bepaalt en na verloop van tijd in-game met de meeste score.

 12.    34 XP
  G-star's avatar

  volgens mij is het zo als op de oudere BF op pc dan had je en sqaud leader en een peloton leader enz was wel nice de peloton leader moest dan ammo droppen of zo hoop dat ze dit terug er in steken 🙂