Saints Row 2

Na de explosie waarmee Saints Row eindigde wordt jij 15 jaar later wakker in de gevangenis. Je bent echter niet vergeten hoe je hier bent beland en zint op wraak. De speler keert na een succesvolle ontsnappingspoging terug in Stilwater wat na al die jaren enorm is veranderd. Het is aan jouw om de Saints weer in ere te herstellen en iedereen die jouw heeft verraden hun verdiende loon te geven.

Saints Rows 2 bied volledige vrijheid door de meerdere districten van Stilwater waar jij met een groot scala voertuigen zoals boten, helikopters, auto’s, vliegtuigen en motoren aan de slag kan. Het spel bied de speler verder de mogelijkheid om zijn personage uitvoerig aan te passen. Behalve kleding en uiterlijk zijn ook je woning en zelfs je auto helemaal aan te passen naar jouw wensen. In de co-op modus kan je samen met een vriend er voor zorgen dat de Saints weer hun rechtvaardige plek in Stilwater terugverdienen.

Prijs: €14,-
Verzendkosten: €2,50
Link: NedGame
iDEAL: Ja

Operation Flashpoint: Red River

Operation Flashpoint: Red River is een schietspel dat veel waarde echt aan een realistische benadering van de oorlog. Het herladen van wapens en de terugslag zijn rechtstreeks meegenomen in het ontwerp van de schietgame.

Ergens in een nabije toekomst vindt er een oorlog plaats. De reden voor de oorlog zit ‘m in het feit dat meerdere landen claimen recht te hebben op een bepaald stuk land. Deze onderwerpen passeren de revue wanneer het verhaal van de game doorlopen wordt of er online gespeeld wordt met of tegen andere gamers.

Operation Flashpoint: Red River neemt jou mee naar het gebied tussen Afghanistan en China. Tajikistan vormt de bakermat voor een nieuwe strijd tussen de PLA, terroristen en de Amerikaanse marine. Het gaat er niet om dat je de grootste wapens hebt, maar de manier waarop je die wapens inzet is doorslaggevend!

Ongeacht welke partij je bent, heb je de vrijheid een bepaalde rol in je team te nemen. Zo kan je specialist zijn in bommen en granaten, maar ook als scout of afstandsschutter actief zijn. Verdiende ervaringspunten kunnen gebruikt worden om wapens uit te breiden of de vaardigheden van je team te verrijken. Zo kan je mortieraanvallen oproepen of Howitzers knallen, en zorgen AH-1Z helikopters en A-10 Ground Attack Aircraft voor luchtondersteuning.

Prijs: €20,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

SOCOM: Special Forces

SOCOM: Special Forces is een tactische shooter die zich afspeelt in Zuid-Oost Azië. Een legereenheid heeft een belangrijke waterweg ingenomen en vormt daarmee een bedreiging voor de wereldeconomie. Het is aan de speler om de waterweg te heroveren.

Als leider van een NAVO-team is het aan jouw team van vijf man om door ondoordringbare jungles, straten en vervallen steden de strijd aan te gaan met de rebellen. In slechts zes dagen tijd en veertien missies zul je achter de plannen van deze strijders moeten komen om zo hun plannen te verijdelen.

Spelers krijgen in dit deel de beschikking over een nieuw opdrachtensysteem, waardoor ze snel bevelen kunnen uitdelen aan hun teamgenoten. Neem goed verdedigbare posities in en roep hulp op van de luchtmacht.

Naast een verhaalmodus beschikt SOCOM: Special Forces over een competitieve multiplayermodus voor 32 man en een coöperatieve modus voor vijf personen. In die modus moeten spelers samenwerken om verschillende missiedoelen te volbrengen.

Prijs: €20,-
Verzendkosten: €2,50
Link: TopDeal
iDEAL: Ja

PRE-ORDER TIP: Assassin’s Creed: Revelations

In de vierde Assassin’s Creed stappen spelers opnieuw in de schoenen van de Italiaanse assassijn Ezio die deze keer in zijn strijd tegen de tempeliers Constantinopel bezoekt. Assassin’s Creed: Revelations is het laatste deel uit de Ezio-trilogie. In Revelations stapt Ezio in de voetsporen van Altaïr, het personage waar gamers mee speelden in de eerste Assassin’s Creed.

Constantinopel, tegenwoordig Istanboel, was in de twaalfde eeuw het centrum van de Ottomaanse Rijk. Tot de tempeliers met de vierde kruistocht de stad innemen. Het is de taak van de speler, in de rol van Ezio Auditore di Firenze, orde op zaken te stellen.

Prijs: €45,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Wat is PayPal?


PayPal, opgericht in 1999, was oorspronkelijk bedoeld voor betalingen tussen pda’s. Nu maakt PayPal het mogelijk om online en mobiele betalingen te verrichten tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. Geld opnemen vanaf een PayPal-rekening naar een eigen bankrekening is ook mogelijk. Voor meer informatie omtrent PayPal kun je hier op hun website terecht.