Namco Bandai telt af voor nieuwe Digimon PSP game?

Eerder deze week heeft Namco Bandai de bovenstaande timer online gezet. Deze is inmiddels al een aardig tijdje aan het aftellen naar een aankondiging van iets, maar wat dat iets precies is weet nog niemand.

Tenminste, tot nu toe dan. In de nieuwste V Jump, een game tijdschrift, wordt bekend gemaakt dat het hier gaat om een gloednieuwe Digimon game voor de PSP. Het tijdschrift ligt echter nog niet in de winkels en de ‘aankondiging’ komt dus van iemand die het heeft uitgelekt.

Wij hopen in ieder geval dat het iets anders is, nu nog beginnen aan een PSP game met de Vita op komst lijkt ons niet erg winstgevend. Wat denken jullie, kan deze anonieme bron wel eens gelijk hebben? Laat het ons weten in de reacties.

  1. Anoniem -   
    cas_09's avatar

    Ik heb een PSP en ben altijd meer een Digi dan een Poké-fanboy geweest, dus laat die handel maar komen! Beter laat dan nooit, immers? Daarnaast, er kwamen tot vlak voor de PS3 ook nog bijv. DBZ-games uit op de PS2… zouden die dan ook voor de PS3 bewaard moeten worden, terwijl de PS2 al een brede fanbase had, en de PS3 nog voornamelijk in bezit was van hardcore gamers?

  2.    148 XP
    romain1213's avatar

    Ik heb 2 tot 2.5 jaar gewacht met het kopen van de ps3 dus ik zie geen probleem