Battlefield 3 boek duikt op bij Amazon

Met de release van Battlefield 3 op 25 oktober staat er weer een tof shooter avontuur op ons te wachten. Zoals we gewend zijn van DICE is er ook deze keer veel aandacht besteed aan het vertellen van een goed verhaal, alhoewel sommigen dit nog niet goed genoeg vinden.

Op Amazon is namelijk een boek opgedoken over Battlefield 3, wat tegelijk met Battlefield 3 te koop zal zijn. Het boek bevat 400 pagina’s en er is verder niks bekend over de inhoud. Wel is bekend dat het wordt geschreven door Patrick Bach, een lid van DICE samen met Andy McNab, een bekend schrijver en een oud SAS lid.

Of dit boek een simpele making-of zal zijn of een volledig verhaal weten we nog niet, maar we houden jullie op de hoogte. Het boek is hier en hier te bestellen.

Boxshot Battlefield 3

Battlefield 3

Releasedatum:
27-10-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
 1.    5358 XP
  PattyS3's avatar

  Het lijkt me sterk dat een boek met 400 bladzijden gewijd zal worden aan de making-of. Maar ook omdat Andy McNab, een schrijver, mede auteur is lijkt het me duidelijk dat dit waarschijnlijk om een verhaal gaat :p of misschien beide? :p

 2. Anoniem -   
  PSknul's avatar

  Vraag aan iedereen hier, zou jij een boek kopen wat over een game gaat? (maakt niet uit of making of is of verhaal) Ik persoonlijk niet maar dat komt omdat ik koppijn krijg van lezen 😀 (misschien dan een bril nodig?) maar als je het verhaal wil weten kan je toch ook gewoon het spel spelen? Is denk ik leuker.

 3.    217 XP
  lauwie's avatar

  @PSknul: er zijn veel mensen die vinden games niet leuk maar een goed boek wel. Of het nu van een game is afgeleid of niet.

 4. Anoniem -   
  Ad's avatar

  als het goed is komt hij 27 oktober 2011
  us is 25 okt

 5.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Dan zullen er een heleboel plaatjes in staan

 6.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Dat word even flink door bladeren