Ubisoft’s Guillemot verwacht snelle komst next-gen gameconsoles

De Fransman Yves Guillemot is samen met zijn broer de oprichter van de succesvolle uitgever én ontwikkelaar Ubisoft. De beste man weet natuurlijk vaak waarover hij praat en vandaag praat hij over de nieuwe generatie gameconsoles, oftewel de next-gen gameconsoles.

Met de aankondiging van de Nintendo Wii U is zijn verwachting dat Sony en Microsoft niet al te lang meer gaan wachten met de komst van de PlayStation 4 en de nieuwe Xbox. Hij denkt simpelweg dat beide bedrijven eerder dan gepland met de nieuwe next-gen gameconsoles komen.

“I think it’s sending the message that the new transition is going to happen – and we’re going to have new machines coming soon.”

 1.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  neee, wat moet het verschil zijn tussen ps4 en ps3??

 2.    12 XP
  UndaVerse50's avatar

  @mausi-gangsta: Er zijn nog genoeg dingen aan de ps3 die kunnen verbeterd worden. Van mij mogen ze PS4 voorstellen.

 3.    32 XP
  BEGeert's avatar

  @UndaVerse50: Voorstellen nog niet, veel te vroeg imo…

 4.    2 XP
  Hillaert's avatar

  Shooters in 1080p kunnen spelen ,veel betere textures kunnen weergeven.DirectX 11 ondersteuning ,meer geheugen is ook welkom.Screen tearing omdat de game te zwaar is.GT5 mensen langs de weg zijn 2D sprites + de bomen omdat de ps3 dit niet meer aankan enz..De PS3 is een goede console daar niet van maar het word toch tijd voor een PS4.Als ze die vandaag aankondigen en er diftig games voor zijn,zijn we weer 2 jaar verder.