Turtle Beach heeft in een persbericht laten weten dat ze een viertal officiële headsets hebben gemaakt voor de game Modern Warfare 3.

De meest luxe en ook duurste headset heeft de naam Ear Force Delta gekregen en werkt op de PlayStation 3 en de Xbox 360. Deze headset is een programmeerbare draadloze 7.1 headset met een bluetooth microfoon. Er zijn een aantal voorgeprogrammeerde opties die geoptimaliseerd zijn voor Modern Warfare 3. De headset wordt verkocht in een koffertje en zal 299,99 dollar gaan kosten.

De goedkopere Ear Force Bravo is wel draadloos, maar zal geen 7.1 geluid bevatten en de bluetooth microfoon ontbreekt hier ook. Deze headset zal te koop zijn voor 149,99 dollar en werkt op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

De derde headset is er een voor de PC en heet Ear Force Charlie. Dit is een surround headset met draad en gaat 129,99 dollar kosten.

De vierde en goedkoopste headset is de Ear Force Foxtrot. Deze is weer beschikbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en PC gebruikers en is niet draadloos en heeft ook geen surround geluid. Deze krijgt een prijs van 99,99 dollar.