Eerste Respawn Entertainment game pas in 2015 beschikbaar

De bovenstaande afbeelding is het enige wat we tot nu toe hebben gezien van ontwikkelaar Respawn Entertainment, de studio die gesticht is na het vertrek van Jason West en Vince Zampella bij Infinity Ward. Het lijkt er echter op dat we nog wel even moeten wachten tot we hier meer van zien.

McCaig, één van de grafische ontwerpers bij Respawn liet namelijk weten tijdens een evenement dat de eerste game door Respawn Entertainment pas in 2015 in de winkels zou liggen. Ja je leest het goed, 2015. Hij had hierover het volgende te zeggen:

“I’m having the most fun working with Respawn Entertainment right now, and I hate that I can’t show you guys what I’m doing there until 2015.”

We hadden wel verwacht dat het nog even zou duren gezien het feit dat de studio niet al te groot is en er ook financieel niet enorm goed voor staat, maar dat we nog vier jaar moesten wachten hadden we niet verwacht.

 1. Anoniem -   
  ricardo's avatar

  logies kwaliteit kost tijd

 2. Anoniem -   
  gastzonderIP's avatar

  idd, laat ze maar lekker de tijd nemen en dan met een game komen weer je helemaal eng van word!!! 😀

  ala GTA

 3. Anoniem -   
  Stan's avatar

  Zal er dan nog wel een ps3 bestaan? Dan waarschijnlijk al ps4 ??.

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  @Stan: Daar dacht ik idd ook aan.

 5. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @ricardo: Leer eerst maar eens logisch schrijven

 6.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  @stan : ja, misschien zelfs al de PS4 slim? :p OT: Ik blijf toch nieuwsgierig wat die vage screen nou moet voorstellen :p

 7.    844 XP
  thom430's avatar

  Ik weet niet wat te verwachten, ja het zijn de meeste mensen van IW die CoD4 hebben gemaakt, maar ook dat wanproduct genaamd MW2.

 8. Anoniem -   
  moes's avatar

  HAHAHAHA logies xD

  weer zo’n 11 jarig kutkoter