De titel komt jullie wellicht bekend voor en daar hebben jullie ook gelijk in. BioWare gaf namelijk ongeveer een maand geleden aan bij een nog onbekende DLC voor Dragon Age II erg te gaan letten op de feedback van de fans.

Vandaag is BioWare ook aanwezig op de Comic Con en daar benadrukken ze dit feit nog even, nu de Legacy DLC al over een week in de PlayStation Store zal liggen. Iets wat in de DLC naar voren zal komen zijn lastigere ambushes. Enemies zullen niet meer willekeurig tevoorschijn komen uit een muur waar je ze van ver ziet aankomen, maar zullen je echt verassen.

Voor de mensen die teleurgesteld waren over het tweede deel omdat het niet zo diepgaand als het eerste was is er helaas slecht nieuws. Fernando Melo had voor deze mensen namelijk het volgende te zeggen:

“For sure there are certain people who probably wanted Origins 2 with Dragon Age 2; we did not go in that direction. This DLC is not going to solve that for them.”

Duidelijke taal dus, deze DLC is echt voor de mensen die van Dragon Age II genoten hebben. Of men met de DLC werkelijk zo goed heeft geluisterd zullen we over een week weten.