Vidzone vanaf morgen te downloaden

De titel is misschien ietwat misleidend maar om er nu ‘niet in Nederland’ achter te zetten lijkt ook weer zo raar. Niet in Nederland? Juist, de service zal eerst alleen beschikbaar zijn in Engeland, Frankrijk, Ierland, Australië, Italië, Spanje en Duitsland. Oftewel de grote EU-landen en het land waar je kans hebt dat er ’s morgens een kangoeroe voor je raam staat. Enfin, er is misschien nog hoop voor ons, Vidzone wordt namelijk een installeerbare applicatie voor je PS3 die te downloaden is vanuit de PlayStation Store. En gezien inmiddels elke PS3-gebruiker wel vier PSN-accounts heeft, zijn eigen, een Amerikaanse, een Japanse en een Engelse is de kans groot dat we de applicatie gewoon uit de Engelse store kunnen plukken. De mogelijkheid bestaat echter dat we een connectie weigering krijgen wanneer we Vidzone op starten en iets willen gaan streamen. Mocht dit zo zijn dan zul je het verder moeten zoeken, misschien iets in de richting van een Engelse PC die OpenVPN draait met een vals certificaat. Laten we alleen hopen dat het niet zover zal komen en we gewoon ‘makkelijk’ van Vidzone kunnen genieten.

12 reacties

 1.    591 XP
  dajez's avatar

  en wa is vidzone? zo iets als youtube ofwa?

 2.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vidzone lijkt me echt fantastisch. Vind het nog steeds te jammer dat ie gewoon niet in nederlands nu uitkomt 🙁

 3.    85 XP
  Enfirnity's avatar

  k vind het erg leuk, van al die gadgets op je ps3, alleen zit ik niet echt op mn ps3 als ik me verveel maar meer om te gamen, dus wss is dit even leuk, maar ik raak niet snel afgeleid van mij games 😉

 4.    440 XP
  Sammerd's avatar

  Dit wordt volgens mij iets zoals [email protected] (en voor sommigens misschien zoals Home 😉 ) Het is gewoon zoiets dat je in het begin veel zal bezoeken, maar na een tijdje gewoon weer gamen en niet meer naar kijken.

  Maar zolang je er naar zou kijken lijkt het me wel leuk 😉 En ook als je graag een clip zou bekijken maar hem nergens vind enzo 😉

 5.    473 XP
  mickje12's avatar

  kunnen ze hem niet gewoon in het engels hier uitbrengen??/
  is niet zoveel moeite toch voor Sony

 6.    52 XP
  TopDutch's avatar

  Nou,, laat maar even weten of ik een engels account moet aanmaken… 😉

 7.    3422 XP
  sjoerdgames4's avatar

  Ik hoop ook gewoon dat het kan, maar kan hij ook uit US Store geplukt worden?

  @Dajez:

  http://www.ps3-sense.nl/2009/04/nieuwe-informatie-over-vidzone/

 8.    1562 XP
  dikked's avatar

  man wij krijgen ook nooit wat 🙁

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ik wacht wel tot dat wij um krijgen (zal wel lang duren zkr)

 10.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  @Myx: Daar ben ik het volledig mee ens :(.

 11. Anoniem -   
  Zebra Dasilva's avatar

  Bij mij (hier in Den Haag) werkt het als een speer 😉

 12. Anoniem -   
  VinBrovaz's avatar

  ik vindt die gadgets ook leuk alleen het sos journaal wat moet ik er mee en dat stomme gedoe van 2 keer de ps store en die foto dingens verders is alles goed aan de ps3 alleen dat niet!!