Special: MW3 vs BF3 – Round One

We merken het aan de reacties dat de spanning tussen de fans van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Battlefield 3 toe neemt. In plaats van de eindeloze fanboy discussie aan te gaan hebben we besloten het deze keer iets anders te doen. Met nog ongeveer drie maanden te gaan tot de release van deze twee giganten, laten we beide partijen tegen elkaar strijden met wat we al gezien hebben qua verhaal, graphics, engine en meer. De eerste ronde is voor Modern Warfare 3 om zich van zijn beste kant te laten zien, de volgende ronde is Battlefield 3 aan de beurt om terug te mogen slaan.

Nvdr: Serieus discussiëren over dit onderwerp is hier toegestaan, maar hou het netjes. Flamewars, gescheld en niet beargumenteerde willekeurige uitspraken worden niet gewaardeerd.

The record

De Call of Duty reeks is een veteraan in het First Person Shooter genre en heeft in de loop der tijd een flinke reputatie en fanbase opgebouwd. Met Modern Warfare 3, de nieuwste Call of Duty, wil Activision dit succes voortzetten en dat doen ze met het volgende:

 • Titel: Modern Warfare 3
 • Ontwikkelt door: Sledge Hammer Games, Raven Software, Infinity Ward
 • Uitgegeven door: Activision
 • Serie bestaat sinds: 29 oktober 2003
 • Hoeveelste deel in serie: Achtste, exclusief uitbreidingen 
 • Draait op: IW Engine 4.0
 • Bevat de volgende gamemodi: Singleplayer, Survival Modus, Multiplayer
 • Releasedatum: 8 november 2011

Het verhaal

Call of Duty staat nou niet bepaald bekend om een sterk verhaallijn, maar meer om de verslavende arcade-achtige knal-alles-en-iedereen-overhoop stijl. Desalniettemin zal ook deze game wel weer een verhaal hebben wat natuurlijk niet kan ontbreken. Modern Warfare 3 zal direct verder gaan waar Modern Warfare 2 stopte en zal voor het merendeel bekende personages bevatten zoals ‘Soap’ MacTavish, John Price en Nikolai. Ook nieuwe speelbare personages zijn toegevoegd zoals Derek ‘Frost’ Westbrook en Sandman, twee Delta Force soldaten die zich in New York bevinden.

Zoals je hierboven hebt kunnen zien in de eerste trailer van Modern Warfare 3, zal de game zich afspelen over een veel groter deel van de wereld. De Russische Federatie zal de invasie in Amerika voortzetten, maar delen van de game zullen zich ook afspelen in Duitsland, Frankrijk, Engeland, Moskou, Dubai, Sierra Leone en tot slot Somalië. Of dit alle locaties zijn is nog niet bekend, maar het is wel zeker dat Activision met dit deel een stuk meer variatie brengt.

Graphics

Call of Duty: Modern Warfare 3 draait op de IW Engine 4.0, dezelfde engine die gebruikt werd voor Call of Duty: Modern Warfare 1 én 2. De engine is in de tussentijd getweaked en ziet er wel wat beter uit, maar het valt niet te ontkennen dat de engine wel deels verouderd is. De eerste screenshots en beelden van Modern Warfare 3 zijn al vrijgegeven, dus oordeel zelf en bekijk deze hieronder. De uitgelekte concept art van een tijd geleden is hier te bekijken.

Wat hier opvalt is dat Activision erg zorgvuldig is met wat ze vrijgeven qua screenshots. Normaliter staat de mediakit voor de pers bomvol met screenshots, trailers en meer, maar die van Modern Warfare 3 bevat momenteel slechts vier screenshots die toevallig allemaal vanuit CGI perspectief genomen zijn.

Ter vergelijking hebben we een in-game screenshot geplaatst waarin een sniper gebruikt wordt, waar we al zien dat het er iets minder indrukwekkend uit ziet. Wel zien we in de gameplay beelden dat Infinity Ward een hoop meer heeft gedaan met de belichting en de special effects, om toch nog het maximale te halen uit deze engine.

Of het genoeg zal zijn om twijfelaars over de streep te trekken weten we niet, maar de graphics en het verhaal zijn niet het enige wat een game kan maken of breken, zeker niet bij Call of Duty.

http://youtu.be/esaT-_h8wl8

Survival Mode

De Call of Duty reeks moet het namelijk al tijden hebben van haar vrij verslavende multiplayer en andere gamemodi. We moeten eerlijk bekennen dat we vrij weinig plezier heb gehad in de singleplayers van de afgelopen CoD-games, maar de zombie- en spec ops modi konden ons altijd wel vermaken, evenals de snelle multiplayer. Omdat het hier om een Modern Warfare game gaat zal er geen zombie modus in deze game zitten, maar de Spec Ops modus is wel weer terug.

We hebben helaas nog vrij weinig gezien van deze modus en weten dus ook niet of we nu echt diverse missies kunnen gaan verwachten net als in Modern Warfare 2 die je binnen een bepaalde tijd moet voltooien voor de hoogste score, of dat we alleen de al getoonde Survival Mode krijgen. Deze modus die getoond werd tijdens de talkshow Late Night with Jimmy Fallon is eigenlijk het beste te vergelijken met een zombie modus zonder hersendode monsters met een afwijking. De gameplay van deze modus is hieronder te bekijken voor een iets duidelijker beeld.

Iets wat ons niet gelijk was opgevallen is dat de vijanden minder statisch neer gaan. Zo zien we bijna op het einde dat een gewonde soldaat neer gaat, een stukje kruipt en vervolgens weer probeert op te staan, iets wat we niet vaak gezien hebben in Call of Duty buiten de singleplayer.

Multiplayer

Tot slot is er dan de multiplayer, de modus waar het de meeste Call of Duty fans om te doen is. Helaas is dit ook de modus waar nog het minst over bekend is en de enige modus waar we nog totaal geen beelden van hebben mogen bezichtigen. Wat we wel weten is dat Activision met de Modern Warfare 3 multiplayer de CoD multiplayer ervaring volledig vlekkeloos wil krijgen. Dit doen ze onder andere door diverse mensen de game te laten testen tot elke kleine bug en klacht verwerkt is.

Tevens zal deze multiplayer een stuk groter zijn vanaf het begin, wat het minder noodzakelijk maakt om map packs aan te schaffen. Het laatste gerucht ging dat de game vanaf de launch al een totaal van 23 maps zou bevatten, exclusief eventuele DLC.

Iets wat vrij recent bekend is gemaakt is dat Activision er alles aan doet om het campen te voorkomen in de game door de maps klein te houden en weinig plaatsen te bieden waar je jezelf kan verstoppen om onschuldige voorbijgangers neer te kaallen.

Ding! Round’s up

Momenteel is dit alles wat we weten over Call of Duty: Modern Warfare 3 en is het wachten op meer info van Activision. Dit betekent dus ook het einde van deze eerste ronde die we volledig aan Modern Warfare 3 hebben gewijd, de volgende ronde is Battlefield 3 aan de beurt en daarna bekijken we welke van de twee partijen tot nu toe de beste kans van slagen heeft. Eén ding is zeker, Activision zal met Modern Warfare 3 sowieso weer diverse records breken en talloze gamers gaan vermaken.

Boxshot Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3

Releasedatum:
08-11-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Activision
Ontwikkelaar:
Call of Duty: Modern Warfare Collection opgedoken voor de PS4
Gepubliceerd op 18 mei, 2014 om 17:00
Modern Warfare 3 voorzien van een ‘zeer bescheiden’ update
Gepubliceerd op 26 apr, 2013 om 08:08
Nieuwe game modi voor Modern Warfare 3 lanceren vandaag
Gepubliceerd op 2 okt, 2012 om 15:22
Dit weekend Double Weapon XP voor Call of Duty: Modern Warfare 3
Gepubliceerd op 13 sep, 2012 om 14:47
 1. Anoniem -   
  MeneerMike's avatar

  meet mw2- part 2 , wat een flop dat mensen dit uberhaupt kopen , geldklopperij dit , dat ze deze game nog ter discussie stellen, triest

 2.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  wat zou er uit komen als je mw3 met wapens en perks en gameplay mix met bf3 maps-frostbite angine- en de destruction + teamwork styl? 😛

 3. Anoniem -   
  MeneerMike's avatar

  @mausi-gangsta: geloof me de wapens in bf3 zijn veel beter qua geluid enzo , en serieus de gameplay van cod mixen met bf3? , dat is het zelfde als je sambal op een verse appeltaart doet , cod is maar een arcade shooter , onthou dat nou is

 4.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  @MeneerMike: okee!! je hebt zeker gelijk . maar het zou een lauw idee zijn. verder vindt ik dat cod met meer spelers online moet gaan werken dus 30 vs 30, dat lijkt mij vet

 5. Anoniem -   
  Matisse's avatar

  De aanhoudende discussie wat nou de ander beat vind ik niet gepast bij deze twee games. Het grootste verschil is natuurlijk de gameplay op zich. Zo heb je bij battlefield altijd het “betere” gebruik van de omgeving gehad. Daarbij natuurlijk het gebruik van vliegtuigen, auto’s en tanks. Dat call of duty altijd meer een arcade shooter is vind ik dan ook wel terecht. Des al niet te min heb ik hier altijd meer plezier aan gehad. Kijk bijvoorbeeld naar de bad company reeks. Zacht uitgedrukt niet mijn favoriet. Natuurlijk komt er nu de veronderstelling dat battlefield zelf anders is. Mee eens. Of je nou het brede spectrum van vliegtuigen, auto’s of tanks gebruikt of niet. Het gebruik op zich is er wel. Als conclusie wil ik dan ook zeggen:”Koop ze als je kan allebei. Speel ze allebei hardcore en maak dan een keuze.” Niet genoeg geld? Koop dan degene die jou het meest grijpt.

 6.    18 XP
  Matisse's avatar

  @mausi-gangsta: 30 vs 30?! Word wel heel zwaar..

 7.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  DING DING DING LETS GET READY TO RUMBLE!!!

  ontopic: BF3 brengt meer op de tafel dan MW3

  compleeet nieuwe engine Cod gebruikt hun engine vanaf wat? COD4 komop man dat is een engine van 2007 step it up activision

 8. Anoniem -   
  ratje's avatar

  mw3 is een opvolger van 2 ja tuurlijk lijkt het dan op elkaar,,

  mensen die bf3 kopen zijn slecht in modern warfare-games,
  daarom gaan er veel overstappen op bf want daar valt het toch niet op
  dat je ”suckt”, veel te onoverzichtelijk klote geloop en rumoerige zooi,
  en je personage loopt zooo niet fijn,

  er gaat niks boven n nachtje codmw.
  mja ik ga nu naar mallorca dus toedeloeeee!

 9.    18 XP
  Matisse's avatar

  @ratje: De grootste bullshit die ik ooit gelezen heb. Slecht in mw betekent overstappen? Beetje rare vergelijking. Veel plezier in Mallorca. Tenminste geen last van deze vreemde opmerkingen.

 10.    844 XP
  thom430's avatar

  @ratje: Elke vorm van logica ontbreekt aan whatever the fuck je nu uitkraamt..

 11. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  STOP COD haters: don’t hate the game, cause you cannot pay both games!

  en battlefield 3 en modern warfare worden allebei toppers! ja ook cod, elk jaar
  zijn de verkoop cijfers opgelopen ondanks de kritieken. Het zijn ook altijd dezelfde die onzin uitkramen, maar ze staan wel vooraan in de rij om als 1e het spel te kopen. EN HOE HARDER JULLIE ROEPEN DAT HET NIET WAAR IS, HOE MEER HET WEL WAAR IS.

 12.    17 XP
  R4G3QU1TT's avatar

  Een beetje bullshit om hier een discussie van te maken, het komt uiteindelijk toch neer op persoonlijke voorkeur. Er zijn natuurlijk wel wat feiten, maar om te zeggen de de een beter is dan de ander vind ik nogal raar. Het is en blijft subjectief. En dat wat ik net zei, was objectief.

 13.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  @Matisse: 30 vs 30 lijkt me wel HEAVY!!

 14.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  @R4G3QU1TT: imo kan de een niet beter zijn dan de andere.
  Ze zitten wel in hetzelfde genre een FPS maar daar is het ook wel zon beetje mee gezegd vind ik.
  CoD = FPS Arcade
  Battlefield = FPS Realistic
  in my eyes :), mijn voorkeur gaat tot nu toe nog steeds uit voor gwn knallen; arcade dus.

 15.    5352 XP
  PattyS3's avatar

  @ratje: Gast, ik heb 400 Nukes op Mw2 en ik stap over naar BF3. Dus ik ‘zuig’ in modern warfare game’s? Yeah right. Ga Naar Huisz met die bullshit.

 16.    488 XP
  tigertijger's avatar

  ik snap dat de vergelijking is dat het beide shooters zijn enz. maar uhm MW heeft alleen maar first person vieuw met een gun in je hand dit geld voor alle moduses.
  oke je zit aan boord van een helikopter maar je bestuurt hem niet.
  en dat is nou juist wat BF welaltijd gedaan heeft het is een heuse battlefield met voertuigen vliegtuigen en boten. en ja ook daar kun je als first person met alleen een gun in je hand over het slagveld rennen als je daar zin in hebt.

  maar alleen daardoor al vind ik het al een inmens verschil en ik speel beide.

  mijn persoonlijk voorkeur gaat uit naar BF3 op dit moment van tijd naar wat ik gezien heb. de audio alleen al is genoeg om te zeggen van dat word de game die ik ga halen. en dan komen de gruwelijke grapics er nog bij. ik zeg niet dat mw niet er goed uitziet maar het is gewoon niet hetzelfde. en de gameplay is gewoon vet ik zou zo een kaartje kopen in de bios om de hele tijd te kijken naar gameplay van BF3 zo freaking mooi vind ik het. maar goed ik snap niet het nut van een discussie van twee totaal verschillende games behalve dan dat het shooters zijn. want anders kun je bijvoorbeeld killzone er ook wel mee vergelijken beetje vreemd niet?

  volgende stukje ga ik wel weer lezen want ik wil echt alle nieuwtjes weten van bf3 vooral kan niet wachten tot ze eindelijk uit zijn deze games 😉

 17.    5352 XP
  PattyS3's avatar

  @R4G3QU1TT: Dit is totaal niet nutteloos, mensen die nog twijfelen welke game ze kiezen hebben heel wat aan deze opsomming van feiten over beide games die word / zal worden gegeven. Ook is de ‘oorlog’ tussen MW3 en BF3 een zeer ‘populair’ en ‘hot’ discussie onderwerp in de community. En dat is objectief.

 18.    181 XP
  Abel's avatar

  Laten we stoppen met deze ruzie en gewoon toegeven dat The Elder Scrolls V: Skyrim 100x beter zal zijn dan BF3 en MW3 tesamen. ^^

 19.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  @Abel: HAHAHAHAHAH

 20.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  Lol hahahah hopelijk worden ze uitgesteld want dit is te grappig XD

  @ratje:

  Wtf?

 21.    228 XP
  Obvious's avatar

  BF3 graphics zal niet veel beter (of misschien niet eens beter) zijn dan Crysis 2 met hun kut controls.
  MW3 moet komen met iets compleets nieuws. Ik zie alleen MW2.5 MAar hoe dan ook…die ga ik sowieso halen.
  BF2 had ik gespeeld maar was mij te saai. Te grote mappen, als je dood gaat moet je een kilometer lopen….en dan geluk hebben dat je onderweg niet geraakt wordt door een kut sniper….

  Give me tight controls, good gameplay, good story…and Im sold. (Sound slike MW2.5 has all that)

 22.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  Woow.. COD fanboys stop nou eens met ” je moet te ver lopen” WAAROM ZIJN ER DAN VEHICLE’S!!!

  en waarom heeft DICE het squad symsteem uitgevonden..?

  Anwser: omdat je dan geen 1 KM hoeft te lopen.

 23.    5352 XP
  PattyS3's avatar

  @Obvious : -1

  @Heavenly Gun : +1

  Obvious, waarom vergelijk jij Crysis 2 met BF3? Hele andere ontwikkelaars jonge pipo! Heel ander spel! Aan BF3 is 4 jaar gewerkt en heeft veel betere graphics, LOL Fanboy.

 24.    321 XP
  Gangstha95's avatar

  BF3 maakt MW3 af qua kwaliteit, niet qua sales want er zijn eenmaal mensen die dit hersenloos kopen.

  Bevat de volgende gamemodi: Singleplayer, Survival Modus, Multiplayer
  Hier moet toch ook spec-ops bij zitten?

 25. Anoniem -   
  SPOON's avatar

  BF3 is voor de hardcore no life loser
  MW3 is voor de casual no life loser

  hehe teentjestrappen is toch zo makkelijk bij fanboys 😉

  Het zijn maar games jongens relax!

 26. Anoniem -   
  Abel's avatar

  Spijtig dat ik niet serieus wordt genomen. Wanti k ben het namelijk wel hoor. 🙁

 27.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  kvraag me af wrm ze altijd met elkaar worden vergeleken….
  Vindt ze totaal anders van elkaar cod is leuk en blijft leuk maar bf brengt iets vernieuwends koop ze gwn allebei klaar al met al 2 top games!!
  alhoewel activision het altijd beter kan aanpakken maar het is en blijft top

 28.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  @Gangstha95:

  heeft totaal niks te maken met hersenloos kopen cod serie is gwn leuk klaar ik koop een game voor de fun en cod brengt mij dat gwn klaar

 29.    992 XP
  rickaa12's avatar

  moeder

 30. Anoniem -   
  djee's avatar

  De mensen die zeggen dat het op eigen voorkeur neerkomt hebben wat mij betreft gelijk.

  Mense moet elkaar niet afzeiken op wat een ander vind ik bdl je kan zeggen ik ga mw3 halen omdat bf3 me gewoon niet leuk lijkt. of je doet op de manier van omfg bf3 gaat zuigen je moe tever lopen maps zijn te grooy dit dat BLABLABLA.

  Ik gapersoonlijk gwn voor bf3 omdat ik eig. is een x wat anders wil ik kogt altijd cod eerst en besloot maar is om te draaien en omdat bf eerder uitkomt en ik egt toe ben aan een nieuw spel xd

  Mw3 komt waarschijnlijk later wel een xtje, lijkt me ook wel een leuk spel.

  En elk.spel heeft zo zijn eigen voordelen en nadelen en het zien dus niet van die punte waar mense over zeiken, de ene kan bijv zeiken over hoe groot de maps zijn maar miss vinde de makers dat een realistisch iets ofzo geven en der zijn gwn mense die het nie boeit hoe groot die maps zijn, en dan heb ik het gewoon over beide

  en dan denk ik nu:
  Let the war continu……..

 31.    549 XP
  Tjoe's avatar

  Heb beide games gespeelt,beide games staan aan de top van de FPS scene, welke game ik of jij gaat spelen is puur een kwestie van smaak.
  Voor mij telt alleen de multiplayer opzet,ik hou persoonlijk van grote maps waar je tactisch meer mogelijkheden hebt en niet bij spawn een handnade voor je voeten vind uit het andere kamp.

 32.    6 XP
  Mike Cinerama's avatar

  In mijn ogen zijn call of duty 3 en battlefield 3 (en de series waar toe zij behoren), twee totaal verschillende games, die beide een aparte markt bedienen. Ja het zijn beide FPS-en die zich afspelen tijdens een moderne oorlog en ze hebben beide een 3 in de titel, maar daar houden de vergelijkingen wel op.

  Call of duty is een snelle arcade shooter, dit wordt versterkt door de killstreaks en kleine maps. Spelen op call of duty maps draait vaak uit op één dezelfde handeling (aan het begin van match loop naar punt X, gooi een granaat, wachten op punt Z totdat tegenstanders langslopen) dit wordt ook versterkt door het aantal chokepoints per map. Één van de grootste minpunten van call of duty vind ik het gebrek aan teamwork. Er wordt niet samengewerkt (clan games daargelaten) het enige voordeel van je teamgenoten is, dat zij jouw niet kunnen killen en jij hen niet.

  de Battlefield serie (en aangezien ik Bad Company 2 als battlefield 2.5 zie, reken ik deze ook mee) is veel meer gericht op teamplay. Dit uitte zich in battlefield 2 in het hebben van een commander rol (die zich niet eens bezig hield met het maken van kills, maar alleen maar support en orders gaf) Het kunnen vormen van squads, het krijgen van bonuspunten wanneer men orders uitvoert of wanneer men teamleden helpt, versterkt de teamplay alleen maar meer. Je kan een hele pot bezig zijn met andere helpen (reviven, vehicles repareren) zonder een schot te hebben gelost. Door de grotere maps (in bad company 2 zijn deze jammer genoeg tbv de consoles kleiner uitgevallen als wat normaal is voor de battfield reeks) is er ook meer stratigische diepgang, men kan flanken, dmv een transporthelicopter een aanval doen op de achterse linie etc etc. Wat mij met battlefield 2/bad company 2 op de pc opviel is doordat teamplay zo aangemoedigd wordt, je al snel als team gaat spelen ook al heb je nog nooit met elkaar gespeeld en kan je niet met elkaar communiceren dmv voicechat. Ik heb de mooiste matches gespeeld met mensen die ik nog niet heb ontmoet/gesproken.

  De toevoeging van destruction voegt ook toe aan de variatie. (Het gebouw waar jij normaal lekker in wilde gaan snipen a la COD, kan er opeens niet meer staan omdat het ingestort is) Tel hier bij op de toevoeging van een klasse systeem (engineer, medic etc)en je hebt een spelervaring die elke keer anders is.

  Ik vergelijk call of duty met battlefield als mac donalds met een 3 gangen diner. De één is snel, simpel, je weet wat je krijgt, de ander is elke keer anders, ligt iets zwaarder op de maag, en is het leuker om met andere samen te ervaren dan alleen. Maar voor beide is een markt en behoefte

  Om een beeld te geven van mijn ervaring qua battlefield en call of duty. Ik heb de volgende spellen gespeeld op de pc: Battlefield 1942 + uitbreidingen, Battlefield vietnam, Battlfield 2 + uitbreidingen, Battlfield 2142, Bad Company 2 + uitbreiding, Call of Duty + uitbreiding, Call of duty 2, Call of Duty: Moderd Warfare, Call of duty world at War, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Black ops

 33.    183 XP
  Jackal's avatar

  @Mike Cinerama:

  Helemaal mee eens.
  Goed verwoord!

 34.    17 XP
  R4G3QU1TT's avatar

  @nis-gens: ja ik ook :D. Ik game voor de lol en blijf dus gewoon een CoD fan-boy.

 35.    17 XP
  R4G3QU1TT's avatar

  @PattyS3: Ik heb ook nooit gezegd dat het nutteloos is om informatie neer te zetten over de games, ik zei dat het nutteloos was een battle, of war over beide games te beginnen.

 36.    324 XP
  marty's avatar

  Beide games zullen goed zijn. Het is maar waar je van houdt. En ja, BF3 zal waarschijnlijk grafisch veel mooier zijn, maar ik hoop alleen maar dat de games online gewoon goed te spelen zijn zonder lag en dramatische hit detection zoals KZ3, Crysis 2, Brink en Black Ops!

 37. Anoniem -   
  Galaick's avatar

  Het verhaal is JUIST het enige interessante in Modern Warfares. Dit word een 100% dikke nee, MW2 viel flink tegen en Black Ops was gewoon een faal. Hierna komt nog 1 CoD en dan is de serie dood

 38.    324 XP
  marty's avatar

  @Galaick: Fijn dat jij dat vindt. Deze serie zal niet snel dood gaan zolang meer dan 15 miljoen mensen de games leuk vinden en kopen.

 39.    844 XP
  thom430's avatar

  @Tjoe: Wow, je hebt MW3 en BF3 al gespeeld?
  Mag ik jou tijdmachine lenen?

 40.    1982 XP
  De Zak Aardappelen's avatar

  @Tjoe: Ehhm spelen?

 41.    2260 XP
  iRobbert-'s avatar

  Mijn conclussie is;

  Battlefield = Slow Teamwork / Long Games
  Call of Duty = Fast Shooter / Short Games

  Bij Battlefield heb je je reflexen minder nodig dan op Call of Duty.
  Take CoD4 !, dat is een harde, snellere, maar goede game!
  Dat is een game waar je je skills moet showen, want je hebt alleen maar 3-5-7 killstreaks.
  Bij Battlefield heb je teveel pis-pas naar mijn inzien, daarom hou ik er gewoon niet zoveel van. Ik vind Battlefield echt niet slecht hoor, kidss!

 42. Anoniem -   
  MeneerMike's avatar

  @iRobbert-: oke ten eerste is battlefield niet sloom alleen fps is iets later , teamwork zit er veel in dat klopt en serieus , skills voor cod? , zelfs 7 jarige kinderen kunnen een 20 killstreak hale

 43.    141 XP
  ray-play's avatar

  @MeneerMike: dat slaat nergens p ik wil jou wel eens cod zien spelen… Cod 4 dan..

 44. Anoniem -   
  MeneerMike's avatar

  @ray-play: sure je komt maar een keer

 45. Anoniem -   
  jvt's avatar

  @mausi-gangsta:
  te druk probeer het maar is bij resistance 2