Mass Effect 3 laat je wapens tweaken tot je er bij neer valt

Het is nog niet zo fantastisch lang geleden dat PS3 eigenaren ook toegang kregen tot het fantastische Mass Effect universum. Deeltje twee werd uitgebracht op de PS3 en verkocht erg goed. Diehard fans hadden echter klachten over Mass Effect 2. De game zou te veel gefocust zijn op het schieten en te weinig op de RPG aspecten. Met Mass Effect 3 wil ontwikkelaar Bioware ons doen verzekeren dat de serie een echte RPG franchise is.

In EA’s eigen show PWNED zijn er details vrijgekomen over de wapens in Mass Effect 3. Het wordt uit de doeken gedaan dat overal in de game zogenaamde weapon benches staan. Op deze banken zul je op elk moment je wapen kunnen gooien en er eens flink aan tweaken. Modden en customization kan verwacht worden van alle wapens. Wat er precies verandert kan worden, daar wordt nog geen woord over gerept.

We got a new functionality as well, something called the weapon bench. Where literally all throughout the game you’re gonna find these benches, you can throw your weapons onto it, […], full modding and customization.

Ook wordt nogmaals bevestigt dat Mass Effect 3 niet het einde van de franchise is. Wat er in de toekomst ligt voor dit fictieve universum, dat weet Bioware nog niet, maar het einde van Mass Effect is nog lang niet in zicht.

Boxshot Mass Effect 3

Mass Effect 3

Releasedatum:
09-03-2012
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
BioWare komt met statistieken van Mass Effect 3
Gepubliceerd op 23 mrt, 2013 om 20:14
Nieuwe trailer van Mass Effect 3´s Citadel DLC verschenen
Gepubliceerd op 5 mrt, 2013 om 11:55
Nieuwe Mass Effect 3 verhaal DLC is om te janken
Gepubliceerd op 5 dec, 2012 om 14:14
Mass Effect 3: Omega krijgt een launch trailer
Gepubliceerd op 26 nov, 2012 om 19:11
  1.    3745 XP
    vinnie1234's avatar

    Kan aan mij liggen, maar vind deze game niet veel…

  2. Anoniem -   
    ROL's avatar

    Ik vind het een top game