Crysis 2

Crysis 2 speelt zich af in de toekomst en plaatst je in een wereld die is verwoest door een reeks klimaatrampen. De maatschappij staat op de rand van de afgrond en juist op dat moment keren de buitenaardse wezens terug naar aarde met een leger om de mensheid te vernietigen. Hun aanval begint in New York. De stad staat in vuur en vlam, in de straten patrouilleren de buitenaardse strijdkrachten en de inwoners worden geveld door een epidemie.

De Amerikaanse strijdkrachten zijn niet opgewassen tegen het invasieleger en het is aan een supersoldaat om de wereld te redden. De speler neemt plaats in het speciale pak van deze soldaat en moet gebruikmaken van alle extra mogelijkheden die deze zogenaamde Nanosuit 2 biedt. Dit pak geeft de speler bijzondere krachten. Zo kan hij onzichtbaar worden, zeer snel bewegen en bijzonder harde klappen uitdelen.

De verschillende Nanosuit-krachten in combinatie met de verschillende beschikbare wapens geeft de speler de mogelijkheid om zijn aanvalstactiek steeds aan te passen aan de situatie. Dit geldt niet alleen voor de verhaalmodus, maar ook voor de competitieve multiplayermodus waarin de speler het opneemt tegen andere spelers online.

Prijs: €29,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Heavy Rain Move Edition (Platinum)

Deze versie van Heavy Rain is voorzien van een update die het mogelijk maakt om het spel met de speciale Playstation Move-besturing te spelen. Lichaamsbewegingen hebben dan invloed op het spel.

Heavy Rain draait om vier verschillende diepgaande verhalen en de emoties die daar uit voort komen. Als FBI profiler Norman Jayden, privédetective Scott Shelby, architect Ethan Mars of journalist Madison Paige ga je op zoek naar een seriemoordenaar die de Origami Killer wordt genoemd.

In Heavy Rain kijk je niet naar het verhaal; je speelt het. Het dynamische plot wordt aan de hand van je handelingen neergezet. Elke actie heeft een reactie en de keuzes die je maakt, zullen verstrekkende gevolgen hebben. Alle personages hebben hun eigen leven, maar deze levens zijn wel op de een of andere manier met elkaar verbonden.

Met ongekende invloed op het lot van de verschillende spelkarakters levert Heavy Rain een ervaring af die je nooit eerder gezien hebt! De game behandelt volwassen thema’s die je normaal gesproken enkel in boeken en films aantreft. Daarnaast is het ook geen straf dat Heavy Rain behoorlijk schitterende beelden met zich meebrengt.

Prijs: €18,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Mass Effect 2

In Mass Effect 2 kruipt de speler voor de tweede maal in de huid van Commander Shepard. Hij krijgt de opdracht van Cerberus, een zeer geheim genootschap van de mensheid, om een team te vormen waarmee hij een zeer gevaarlijke missie kan uitvoeren.

In de game spelen de verschillende gevechten een grote rol. Shepard en zijn team maken gebruik van verschillende wapens en krachten om af te rekenen met de vijanden. Er zijn een stuk of tien nieuwe wapens, waaronder een grenade launcher. In totaal zijn er negentien wapenklassen, waardoor je gevarieerd wapentuig kunt gebruiken. Terwijl hij vecht, kan Shepard opdrachten aan zijn medespelers geven, maar moet hij ook dekking zoeken.

Mass Effect 2 biedt een duisterder verhaal dan deel één, waarbij keuzes van de spelers een grotere rol spelen. Als jij genoeg hebt van een verrader, dan kun je hem heel gemakkelijk afmaken in een gesprek. Je hebt veel mogelijkheden om de gesprekken te sturen en het verloop van gesprekken bepaalt jouw relatie met andere personages.

Deze Role-Playing Game borduurt voort op het verhaal van het eerste Mass Effect-deel. Daarom kunnen spelers hun save-bestand uit die game importeren in Mass Effect 2. Hierdoor worden alle gebeurtenissen die je hebt meegemaakt in Mass Effect, verwerkt in Mass Effect 2. Dit zorgt ervoor dat je met de Commander Shepard wiens karakter je zelf hebt gevormd in het eerste deel verder kunt spelen.

Prijs: €21,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

PRE-ORDER TIP: Mass Effect 3

Prijs: €46,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja