PS3 nog steeds last van hackers, firmware 3.6x is nu gedumpt

De “PS3 hackers” zitten nog steeds druk op de zolderkamer van pap en mam proberend om hetzelfde te doen als wat Geohot deed. Dit keer is de zelfbenoemd hacker No_One bezig met het dumpen van het flash-geheugen van de PS3.

Inmiddels heeft hij de dump ook al vrijgegeven in de hoop dat andere mensen de keys kunnen onthullen. De hackers hebben het al een tijdje moeilijk aangezien iedereen aan het teren is geweest op het geniale werk van Geohot. Na het verlaten van de scene en een carriere begonnen te zijn bij Facebook, is Geohot niet meer bezig met de PS3. Dit zorgt ervoor dat alles een beetje op ze gat ligt en er talloze wanhopige pogingen gedaan worden om de PS3 alsnog te hacken. Het is maar net waar je zin in hebt!

Het gevolg hiervan zal waarschijnlijk zijn dat er een CFW komt van firmware 3.66 en dat de laatste PS3-firmware straks wellicht te jailbreaken is.

Hi mates, I’m going to be on vacations for 3 weeks. I just wanted to tell you that PNM project will be stopped during this period.

But, i’ve some great news for you. I successfully dumped a 3.60 NOR flash using one of the socket ! The second socket has been validated too. We are not far from our main goal : “jailbreak again the PS3” !

 1.    844 XP
  thom430's avatar

  Ofwel we kunnen weer een update verwachten, die de hackers ook weer tijdelijk tegenhoud….

 2. Anoniem -   
  carl's avatar

  yeah biatches

 3.    228 XP
  Obvious's avatar

  Oftewel: PSN zal binnenkort weer offlime worden gehaald. PSN=FAIL.

 4.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  @Obvious: And once again: Obvious troll is obvious 🙂 Als je probeerd te trollen, doe het dan ook goed.

 5. Anoniem -   
  …….'s avatar

  Die k*t hackers moeten oprotten! Straks kan ik niet eens meer normaal online gamen als dit soort stumpers het weer moeten gaan verpesten. Als je geen geld heb om spellen te kopen koop dan geen ps3. Hopelijk komt sony weer met een goede firmware patch.

 6. Anoniem -   
  …….'s avatar

  @Obvious Jij bent echt lekker bezig op deze site hé? Ga lekker buitenspelen kiddie.

 7. Anoniem -   
  ricardo's avatar

  ik vind het allemaal niet erg zolang online maar geen problemen krijgt

 8. Anoniem -   
  Wouter Glas's avatar

  Gast wat zitten mensen hier nou lame te doen :S
  Ik bedoel ten 1e was Geohot niet z’on hele erge uitvinder van DE zogehete custom firmware’s dit was team failover flow.
  ten 2e het is toch leuk om gratis games te spelen.
  en dan nog mijn laatste punt mensen die denken dat je hierdoor niet online kan zijn echt heel dom. Dat mensen een HELE lange tijd niet meer online konden gamen had te maken met de slecht beveiligde servers van sony en niet met de custom firmware

 9. Anoniem -   
  PSknul's avatar

  @Wouter Glas: jij hebt echt nooit normen en waarde geleerd van je ouders of niet? Je hoort ervoor te betalen, rare krent. (lol, krent)

 10. Anoniem -   
  …….'s avatar

  @Wouter Glas
  Tuurlijk is het mooi om gratis spellen te spelen alleen hierdoor krijgen uitgevers en ontwikkelaars geen geld waardoor de industrie kapot gaat door die hackers. Ook verpesten hackers het online met aimbots wallhacks enzovoort. Daarom ben ik tegen hackers. Leuk dat ze de PS3 kunnen kraken maar laat het lek dan aan Sony weten inplaats het te misbruiken.

 11.    80 XP
  larsoss's avatar

  Betekend dit dat je dan een ps3 met firmware 3.66 om kunt bouwen of hoe moet ik dat zien?

 12.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  Ik kwam laatst alweer CL’s tegen op MW2.. 0_o

 13. Anoniem -   
  Wouter Glas's avatar

  @…….
  Daar heb je iid wel gelijk in maar Sony hoeft alleen maar zijn root key te veranderen en je kan al gelijk niet meer online op de Playstation 3 met gevolg dat er een heleboel mensen die wel online willen gamen weer gaan updaten.
  Oh en PSknul ga jij maar lekker ergens voor betalen voor wat je ook gratis kan krijgen als je toch genoeg geld heb (playstation games zijn namelijk niet de goedkoopste)…

 14.    661 XP
  PSknul's avatar

  @Wouter Glas: Ga dan werken voor centen sukkeltje, je hoort er gewoon wat voor te betalen (Als je het te duur vind ga dan andere hobby zoeken, ga lekker krijten op de stoep of zo). Is het zelfde als jij naar de bakker gaat brood onder de armen neemt en fluitend weg loopt, is toch niet normaal of niet? Damn imbeciel.

 15. Anoniem -   
  Wouter Glas's avatar

  PSknul geloof mij ik werk alleen ik geef me geld sowieso liever ergens anders aan uit (af en toe een game spelen is wel leuk) En gast waarom loop je hier zo over te huilen ga een leven zoeken ofzo :S
  BTW is het legaal in nederland om backups af te spelen of mp3tjes en films af te spelen die gedownload zijn. Zolang het voor eigen gebruik is 😉

 16.    228 XP
  Obvious's avatar

  Jullie mogen klagen wat jullie willen over mijn comment “PSN=FAIL”. Maar het is gewoon een geit….k bedoel feit. Slechtste online serice / dienst is Sony PSN.( Voor game consoles)

 17. Anoniem -   
  youp.c's avatar

  @wouter glas
  niet dus; een root key is ingebakken in een chip en is dus niet softwarematig te updaten. Als sony toch dit wil updaten moeten ze de chip vervangen, wat inhoudt dat iedereen zijn ps3 terug moet sturen naar de fabriek. Daarnaast is een groot deel van de games ‘ondertekent’ met deze rootkey, wat zal inhouden dat deze niet meer zouden werken