De “PS3 hackers” zitten nog steeds druk op de zolderkamer van pap en mam proberend om hetzelfde te doen als wat Geohot deed. Dit keer is de zelfbenoemd hacker No_One bezig met het dumpen van het flash-geheugen van de PS3.

Inmiddels heeft hij de dump ook al vrijgegeven in de hoop dat andere mensen de keys kunnen onthullen. De hackers hebben het al een tijdje moeilijk aangezien iedereen aan het teren is geweest op het geniale werk van Geohot. Na het verlaten van de scene en een carriere begonnen te zijn bij Facebook, is Geohot niet meer bezig met de PS3. Dit zorgt ervoor dat alles een beetje op ze gat ligt en er talloze wanhopige pogingen gedaan worden om de PS3 alsnog te hacken. Het is maar net waar je zin in hebt!

Het gevolg hiervan zal waarschijnlijk zijn dat er een CFW komt van firmware 3.66 en dat de laatste PS3-firmware straks wellicht te jailbreaken is.

Hi mates, I’m going to be on vacations for 3 weeks. I just wanted to tell you that PNM project will be stopped during this period.

But, i’ve some great news for you. I successfully dumped a 3.60 NOR flash using one of the socket ! The second socket has been validated too. We are not far from our main goal : “jailbreak again the PS3” !