Assassin’s Creed: Revelations zal nadruk leggen op de Brotherhood

Zonder twijfel zitten velen van jullie te wachten op het nieuwe Assassin’s Creed deel. Na het open einde van Brotherhood wil iedereen natuurlijk weten hoe het verder gaat met Ezio en Desmond. Revelations zal deze antwoorden moeten gaan geven.

Eén van de grote vernieuwingen in het vorige AC deel was de toevoeging van recruits. Ezio startte zijn eigen Brotherhood en kon assassin’s rekruteren. Naarmate de game vorderde werden deze assassin’s steeds sterker. Darby McDevitt, een schrijver voor AC: Revelations, meldt dat in Revelations er meer nadruk zal komen te liggen op deze Brotherhood. Je zal meer speciale dingen kunnen doen met de recruits en de manier waarop je ze zal rekruteren en ontmoeten zal ook veranderen. Variatie is dus wederom het sleutelwoord in deze AC titel.

Hiernaast kon McDevitt ook meldde dat de cinematic trailer van Revelations meer gebonden is aan de game dan de voorgaande cinematics. We hebben het begin van de game misschien dus al gezien. Zodra Revelations af is zal de productie voor Assassin’s Creed III starten.

Boxshot Assassin's Creed Revelations

Assassin's Creed Revelations

Releasedatum:
15-11-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Ubisoft
Ontwikkelaar:
De Assassin’s Creed Anthology daalt fors in prijs
Gepubliceerd op 12 nov, 2012 om 16:59
Assassin’s Creed Anthology nu ook door Ubisoft bevestigd
Gepubliceerd op 7 nov, 2012 om 10:44
Ook Assassin’s Creed games gaan forse uitverkoop tegemoet
Gepubliceerd op 24 okt, 2012 om 23:44
De verfilming van Assassin’s Creed is begonnen!
Gepubliceerd op 23 okt, 2012 om 09:15
 1. Anoniem -   
  Galaick's avatar

  Ik hoop dat je recruits je ook echt volgen en dat je ze opdrachten kan geven etc… Of dat je door de stad heen loopt/rent/springt en er ineens een assassin voorbij schiet die zelf ook op een missie is. Dat zou echt vet zijn, een levende brotherhood en een meer levende stad.

 2. Anoniem -   
  Florian's avatar

  @Galaick: I agree.
  Heb er echt zin in! Nog ff sparen dan pre-order ik de Animus Edition!;D

 3. Anoniem -   
  luctheman's avatar

  @Galaick:

  En dat je hem dan kan helpen, haha:p

 4.    284 XP
  just1n's avatar

  Dat zou een welkome toevoeging zijn. De brotherhood was nu een beetje nutteloos. Je had het een keer nodig tijdens het verhaal en verder hielp het je aan speciale items maar dat was het wel. Heb nooit de optie gezien dat je je assassins op missie kan sturen (ipv contract)
  Maar misschien komt dat nog, moet de DLC nog spelen 😀