Details over de Battlefield 3 Alpha en Beta testen

Na de gameplay video’s die gelekt zijn afgelopen week, heeft vandaag de Battlefield blog van EA bevestigd dat de uitnodigingen voor een alpha test binnenkort verzonden zullen worden.

Deze alpha test zal niet voor iedereen beschikbaar zijn. Alleen degenen die zich registreren voor de nieuwsbrief van Battlefield 3 en de Veteran status bijgewerkt houden krijgen toegang om Battlefield 3 in de alpha test te mogen proberen.

De beta zal beschikbaar zijn voor iedereen die de Limited Edition van Medal of Honor heeft aangeschaft en deze beta zal ergens in september plaatsvinden. Ontwikkelaar DICE en uitgever EA sluiten ook niet uit dat ze beta keys weg gaan geven door middel van wedstrijden, via sociale media en via de tijdschriften of pers.

Boxshot Battlefield 3

Battlefield 3

Releasedatum:
27-10-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  sydster's avatar

  De alpha is zeg maar al twee weken aan de gang… keys zijn al weg gegeven.. heel miss komt er nog een nieuwe lading maar reken er maar niet op.

 2.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  De uitnodigingen van EA zijn al weg gegeven. Je kan de BF3 AlphaTrial alleen nog joinen als je door iemand er voor word uitgenodigd.

  Ook is het zo dat de beta die in september komt een Open Beta is die dus voor iedereen beschikbaar is. Alleen de mensen die MoH limited edition hebben gekocht kunnen deze Beta eerder gaan uitproberen. (op het moment dat de Beta dus nog geen Open Beta is)

 3.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  @PattyS3: Die laatste zin gaat over de keys voor de beta, jij quote over keys voor de alpha trial. 🙂

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Er komt toch ook een open beta voor iedereen in september ?

 5.    661 XP
  PSknul's avatar

  Hmm, dit is het zelfde als de beta van btfbc2 voor de pc. Ik kreeg toen ook een key van een finse vriend. Alleen een week later werd het open beta, argh veel zweet en moeite voor niks 😀

 6.    5353 XP
  PattyS3's avatar

  @Wouter1980: Klopt, aangepast xD

 7.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Ik heb MoH limited edition.. Is er nog iets wat ik moet doen om zeker weten dat ik de beta kan spelen? Of krijg ik automatisch een code?