Ontwikkel je eigen Move software met Move.Me

De PlayStation Move is al een tijd in de winkels te koop maar het valt niet te ontkennen dat het apparaatje niet al te goed is verkocht. Om hier verandering in te brengen komt Sony met een nieuw initiatief wat best wel wat potentie heeft.

Ze hebben namelijk zojuist Move.Me geïntroduceerd, een software programma voor op de PlayStation 3 en PC waarmee iedereen een developer kan worden en zijn of haar eigen software met de PS Move kan maken. Alles wat je voor dit programma nodig hebt is een PlayStation Move controller, een PlayStation Eye, een PS3 en uiteraard de software.

Om uit te leggen hoe het precies werkt heeft Sony alvast een filmpje met een uitleg online gezet, welke uiteraard hieronder is te bekijken.

 1.    522 XP
  axeldc's avatar

  Eigenlijk is het best wel zielig van deze site dat ik gisteren een paar berichten van een andere site heb getipt en dat er niets mee gedaan wordt en dat als ik vandaag nog niets had getipt (van die site), staan er inneens 3 berichten van die site op psx …

  Site: http://www.ps3news.com/

  Net zoals ik het even zielig vind dat ik een bericht meld (van de genoemde site) en dat het 2 dagen erna het op deze site komt zonder naamsverwijzing. Een beetje dikkenerig?

 2.    584 XP
  tovenaar's avatar

  @Ikzelf: Niet zo lopen piepen jij he.. Dit soort dingetjes hier openbaar lopen schreeuwen vind ik persoonlijk best zielig. Wanneer je een probleem hebt met de werkwijze van psx-sense stuur je gewoon netjes een berichtje/mail en dan zal het hoogstwaarschijnlijk allemaal netjes aan je worden uitgelegd.

  Vind dit een heel goed initiatief van sony.. wil dit wel eens proberen

 3.    374 XP
  Goliath's avatar

  @Ikzelf: Ik heb dit al meerdere keren uitgelegd in diverse andere topics maar ik zal het hier nog maar eens doen, aangezien ik zie dat je inderdaad veel nieuws aangeeft.

  We proberen altijd de nieuwstips zo snel mogelijk te verwerken als ze de moeite waard zijn om te plaatsen. Zijn wij echter van mening dat het niet een noodzakelijk bericht is of is er op dat moment even geen lid van de redactie beschikbaar dan blijven de tips even liggen.. Tevens zijn er zat redactieleden die niet in de homepagina van het admin panel kijken of er een melding is of pas in het panel gaan zodra ze iets gevonden hebben om te posten.

  Hierdoor heb je af en toe dat berichten later op de website staan dan bedoelt, waarbij we alsnog gewoon verwijzen naar de bron en indien we de nieuwstip gebruikt hebben ALTIJD diegene bedanken die de tip heeft ingezonden. Zien we echter dat een bericht op onze site staat en kijken we later pas bij de tips, verwijderen we die tip natuurlijk om te voorkomen dat het nogmaals geplaatst wordt.

  Nogmaals om het even te benadrukken: we hebben het tip systeem voor een reden. We waarderen het zeer als je iets instuurt en zullen onze best doen het zo snel mogelijk te verwerken, ongeacht van welke site je het instuurt. Maar als we de tip niet gebruikt hebben, gaan we er niet later nog naar verwijzen..

  Als je er verder nog vragen over hebt kan je me even een PM sturen en dan handelen we het wel verder af, maar ik hoop dat het in ieder geval wat helderder is nu.