Uncharted 3 is zonder twijfel één van de grootste releases in het najaar en één van de meest geanticipeerde games van dit jaar. Uncharted: Drake’s Fortune en Uncharted 2: Among Thieves waren stuk voor stuk pareltjes en Uncharted 3 kan dat alleen maar verbeteren.

Er zijn echter zat mensen die het tweede deel in de serie nog niet gespeeld hebben en toch het derde deel willen aanschaffen. Dan kan je of deel drie induiken zonder een flauw benul te hebben van wat er gebeurd is, of Uncharted 2 alsnog spelen. Vandaag is er echter een derde optie bij gekomen.

Iemand heeft namelijk in een zeer korte video van slechts 77 seconden alle belangrijke gebeurtenissen in Uncharted  2 samengevat. Je krijgt misschien wel een iets beter beeld van wat er gebeurd is, alhoewel dit toch wel een game is die je gespeeld moet hebben. Desalniettemin is de video hieronder te bekijken.

Deze video bevat een gigantische lading aan spoilers voor mensen die Uncharted 2: Among Thieves nog niet hebben. Kijken is dan ook op eigen risico!
http://youtu.be/bZzqxnmFvR0