EA Sports ziet wel wat in maandelijkse abonnementen

Dat EA Sports groot fan is van gebruikers en fans te laten betalen voor online diensten is geen geheim dankzij de introductie van de EA Sports Pass. Vandaag hebben ze in een interview aangegeven dit concept wel verder te willen voortzetten naar maandelijkse abonnementen.

Zo zouden ze onder andere wel wat zien in het beschikbaar maken van alle EA Sports games voor een maand tegen een bepaald bedrag, of voor een jaar afhankelijk van wat je zelf handiger vindt. Ze hadden hierover het volgende te zeggen in een interview:

“There’s absolutely a time somewhere at some point in the future where the consumers say, ‘Hey, this is how we want to interact with you: we want to give you a monthly or annual subscription and we want access to everything you make.” 

Op de vraag of het dan ook mogelijk zou zijn om de games niet meer in de winkel te halen maar om alles gewoon te downloaden had EA Sports het volgende te zeggen:

“It’s less about the generation and more about internet infrastructure, the thing about consoles [is] that’s a lot of content: six, seven gigs of information. Right now there are some places in the world where you can move that size of information around relatively seamlessly; there are a lot of places you can’t.”

Dit probleem komt ons helaas al te bekend voor, het binnenhalen van een PSN titel duurt hier soms al pijnlijk lang met de ouderwetse ADSL verbinding. Zijn er hier mensen die wel wat zouden zien in een maandelijks abonnement, of is het zo wel prima?

 1. Anoniem -   
  Abel's avatar

  Als ze dat doen schakel ik over op PES.

 2. Anoniem -   
  Naam…'s avatar

  wat denken ze , we krijgen al genoeg geld van ons binnen. Stelletje melkers.

 3. Anoniem -   
  xDutchCamper's avatar

  Jaa echt het, laat de koetjes maar komen…

 4.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  Slaat toch nergens op..?. Wedden. Dat er meer gaan volgen voor het multiplayer betaling Shit gezeik gedoe en alles. Als zei dit gaan inbrengen volgen er zoiezo andere ook

 5.    728 XP
  joeythekilla's avatar

  zeggen ze dat acti melkers zijn.
  dit vind ik erger..

 6.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  Dit wordt zo kut ! en dan wordt het ook nog duur! en ze worden altijd de best verkocht sport spel ! en als iedereen het niet koopt dan weten ze dat ze fout zitten !

 7. Anoniem -   
  gastzonderIP's avatar

  ‘Hey, this is how we want to interact with you: we want to give you a monthly or annual subscription and we want access to everything you make.”

  Ik weet niet welke idioot deze woorden in zn mond heeft gehad, maar deze spreekt niet voor het grote deel vd communitie.

 8.    844 XP
  thom430's avatar

  Ach ja, het zijn maar sportgames…
  Als je elk jaar toch hetzelfde spel koopt met minimale aanpassingen die men met gemak via een patch kan toevoegen betaal je eigenlijk ook al maandelijks, gewoon 60/12…

 9. Anoniem -   
  Vincent24's avatar

  Op een regenachtig zaterdag (in het jaar 2022) is een vader met zijn zoon aan het praten over hoe het gamen vroeger ging toen hij nog jong was. Zegt de vader tegen zijn zoon: “Vroeger jongen…..konden we gratis gamen op het PSN en was het gewoon drukte van jewelste op de servers van alle ontwikkelaars”. Oei…klinkt meer als het oude gezegde “vroeger was alles beter”.