We kennen ze allemaal wel, die Call of Duty verslaafden met 300 montages waarin ze de ziekste moves uithalen, mensen die een game volledig doorspelen als walkthrough die je kan raadplegen als je even vast zit of andere filmpjes waar gaming centraal staat.

Natuurlijk zullen een hoop mensen hier dit soort filmpjes ook wel eens maken, maar om er geld mee te verdienen is vrij lastig als je partner van Youtube wilt worden vanwege de hoge eisen. Voor die mensen heeft Twitch TV nu een uitkomst, mits je al wel wat resultaten behaalt.

Je kan hier namelijk met vrij weinig views, followers of wat dan ook je al aanmelden voor hun partner programma en geld verdienen met de advertenties die zij bij je filmpjes plaatsen. Dat niet alleen, maar je hebt gewoon dezelfde opties als op Youtube kwa beeldkwaliteit zodat iedereen kan meegenieten ondanks de verbinding.

Ze geven wel aan dat je in totaal ongeveer 500 views per filmpje moet hebben, je kanaal 300.000 keer bekeken moet zijn en je minstens 1000 followers moet hebben, maar dit valt ook allemaal te compenseren door bijvoorbeeld enorm veel followers te hebben. De volledige eisen en het aanmelden is hier te vinden.