Vrolijk zombies slachten met Lollipop Chainsaw

Warner Bros. en Kadokawa Games hebben zojuist een gloednieuwe game aangekondigd genaamd Lollipop Chainsaw. In de game kunnen we aan de slag met de lieftallige dame die hierboven te zien is in een third-person actie game.

De game zal draaien om deze dame en bevat een hoop bloederige slachtpartijen tegen flinke hordes aan zombies. Het plot wat we van Warner Bros. hebben ontvangen is hieronder te lezen en we moeten zeggen dat het in ieder geval geen doorsnee zombie game gaat worden:

Lollipop Chainsaw is een zombieverhaal van een lieve maar moordlustige zombie jager Juliet Starling en haar onderzoek naar een kolossale zombie uitbraak. Met haar verwoestende kettingzaag in haar hand snijdt, hakt en splijt Juliet haar weg door hordes zombies. Maar al snel realiseert zij zich dat deze horde alleen een openingsact is voor een festival van zombie rockers, die vastbesloten zijn de cheerleader met rondzwaaiende kettingzaag te doden.  

Boxshot Lollipop Chainsaw

Lollipop Chainsaw

Releasedatum:
16-06-2012
Genre:
(Survival) Horror
Uitgever:
Warner Bros. Interactive
Ontwikkelaar:
Jawel, er is een Japanse pornofilm gebaseerd op Lollipop Chainsaw
Gepubliceerd op 12 nov, 2012 om 12:00
Lollipop Chainsaw verbreekt intern record bij Grasshopper Manufacture
Gepubliceerd op 28 aug, 2012 om 07:48
Review: Lollipop Chainsaw
Gepubliceerd op 7 jul, 2012 om 18:59
Ontwikkelaar Lollipop Chainsaw sluit Move support in de toekomst niet uit
Gepubliceerd op 11 jun, 2012 om 07:44
 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  hieronder te lezen en we moeten zeggen dat het in ieder geval geen doorsnee zombie game gaat worden: bedoel ze zombie door helftzagen??

 2.    374 XP
  Goliath's avatar

  @Sixstar6: “al snel realiseert zij zich dat deze horde alleen een openingsact is voor een festival van zombie rockers” dat bedoelde ik eerder :p

 3.    2117 XP
  mausi-gangsta's avatar

  Korte rokjes!! Hebben hebben hebben ! xD

 4.    1604 XP
  BloodlyKill's avatar

  neh

 5.    24 XP
  darth_chrizzel's avatar

  zombiezzzzzzzzz

 6.    14 XP
  MrNarutoSageMode's avatar

  Hell Yeahh eindelijk een vrouw als hoofdpersoon,niet dat ik het vervelend vind dat een man de hoofdpersoon is maar af en toe wat anders is goed.

 7. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  lijkt wel op die ZobieGame op de Wii en XBOX 360 met die 2 Vrouwen met Samurai zwaarden voor op het hoesje deze Zombie game is zeker de Cocurent.