Homebrew op de PS3 nog steeds aan de orde, media player Showtime krijgt update

Om eerlijk te zijn hebben we eigenlijk nog niet echte goede homebrew-apps op de PS3 gezien. Het grote argument om de PS3 in eerste instantie te hacken was het feit dat men beweerde geweldige homebrew te kunnen maken. Je PS3 hacken lijkt nu alleen iets wat alleen weggelegd is voor de ziektekiemen tussen de gamers, namelijk piraten. Lekker games downloaden, niet betalen; wel spelen, lijkt het motto te zijn van mensen die hun PS3 hacken.

Gelukkig zijn we blij om te zien dat sommige mensen nog wel een poging trachten te doen om met een app te komen die daadwerkelijk meerwaarde bied om te jailbreaken. Het gaat om de media player Showtime.

Deze App heeft onlangs een update gekregen die support toevoegt voor o.a. Revision3. Revision3 is een populair internet TV distributeur met enkele leuke TV-shows.

Showtime is een homebrew app voor de PS3 gemaakt door Andreas Öman en heeft onder andere ook ondersteuning voor Spotify integratie op je PS3. Meer informatie over de App kun je hier vinden.

 1.    143 XP
  polopolo's avatar

  Voor Showtime zou ik speciaal m’n PS3 jailbreaken. Ik ben een grote Spotify fan!

 2.    814 XP
  jonas46's avatar

  dacht altijd dat homebrew promoten verboden was op psx-sense want hiervoor is een gejailbreakte ps3 nodig en dit is illegaal of vergis ik mij, nu doen jullie het toch zelf ?, ik lees toch duidelijk ‘Gelukkig zijn we blij om te zien dat sommige mensen nog wel een poging trachten te doen om met een app te komen die daadwerkelijk meerwaarde bied om te jailbreaken’. Dit is niet slecht bedoeld natuurlijk maar wou het toch even opmerken.

 3. crew Management -    4438 XP
  M4GN3T's avatar

  @jonas46: Ja dat lees je want dat staat in de tekst?..

 4. Anoniem -   
  Wouter Glas's avatar

  Ben het niet helemaal met artikel eens ja je kunt gratis games spelen met een omgebouwde PS3.
  Maar er zijn ook al prachtige emulators voor de PS3 vrijgegeven waardoor je nu snes, atari en dos games kan spelen zijn een paar voorbeelden. Ook wort er hard gewerkt aan een nintendo 64 emulator. Dan heb je nog MultiMAN deze homebrew zorgt er niet alleen voor dat je backups kunt afspelen maar ook muziek, video’s en foto’s kunt afspelen je kunt ook bestanden draadloos verzenden van je comp naar MultiMAN. Ook zijn er nog enkele homebrew games en ik denk ook niet dat je meer moet verwachten van homebrew.
  Volgens mij kun je ook blij zijn met hackers want dan zal er veel verbetering in de velgende console zitten 🙂

 5. Anoniem -   
  mar's avatar

  De taalfouten in de reacties doen gewoon pijn aan mijn ogen.

 6. Anoniem -   
  Wouter Glas's avatar

  @mar
  mensen zoals jij doen pijn aan mijn hoofd

 7.    872 XP
  -Sander's avatar

  Heel. Oud. Nieuws.