Samenwerken met Bane in Batman: Arkham City

Het duurt niet lang meer voordat het vervolg op het immens succesvolle Batman: Arkham Asylum in de winkels ligt. Rocksteady brengt in oktober Batman: Arkham City uit en het ziet er naar uit dat deze game zijn voorganger op alle fronten zal gaan verbeteren. Er zijn echter nog een hoop geheimen en onthullingen die Rocksteady voor zich wilt houden. De verrassing moet volgens hun groot blijven als je bepaalde dingen ziet gebeuren op je scherm.

Op de Comic-Con heeft Batman: Arkham City een geheel eigen panel gekregen waar ze nieuwe dingen vertelde over de game en vragen beantwoordden van fans. De grote onthulling die gedaan werd, is dat Bane en Batman zullen gaan samenwerken in Arkham City. De schurk zat ook al in Arkham Asylum en was toen één van de vijanden van Batman. Onder welke voorwaarden deze twee bij elkaar komen, dat moest natuurlijk een verrassing blijven.

Hiernaast is er ook nog een nieuw wapen aangekondigd: de elektrische shotgun. Hiermee zal Batman gepantserde vijanden kunnen elektrocuteren en ze naar achter schieten. Altijd handig voor onze vleermuis om wat extra gadgets te hebben. Bekijk het volledige Comic-Con Panel hieronder.

Boxshot Batman: Arkham City

Batman: Arkham City

Releasedatum:
21-10-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Warner Bros
Ontwikkelaar:
Batman: Return to Arkham HD Collection gespot op GameStop Italië
Gepubliceerd op 6 mei, 2016 om 15:38
Special: Op weg naar Arkham Knight – De grote verstedelijking
Gepubliceerd op 20 jun, 2015 om 15:00
Current-gen remaster van de Arkham games onderweg
Gepubliceerd op 24 mrt, 2015 om 09:27
Zondag Budgetdag – Games – 23 Juni
Gepubliceerd op 23 jun, 2013 om 12:59
  1.    2527 XP
    Sixstar6's avatar

    duurt lang ik heb verder geskipt kijken voor game play maar was maar praten en praten!!