Treyarch heeft vandaag een releasedatum bekend gemaakt van de vierde map pack voor Call of Duty: Black Ops met de naam Rezurrection. Het zal met deze vierde DLC gaan over maar liefst vijf nieuwe levels voor de populaire Zombie mode.

In de komende map pack komen vier levels terug uit Call of Duty: World at War. Dit zouden zijn “Nacht der Untoten”, “Verruckt”, “Shi No Numa” en “Der Riese” volgens Treyarch. Met deze vier Zombie levels denken ze de mensen die pas bij Black Ops aan de Call of Duty reeks zijn begonnen te laten zien hoe het allemaal is begonnen. De wapens in deze levels zijn ook wat opgepoetst en er zullen een aantal verrassingen aanwezig zijn. De vijfde map brengt de Zombie actie naar de “Moon”, maar verdere details hierover krijgen we niet te horen.

Op 23 augustus zal deze vierde mappack op de XBox 360 uitkomen, een datum voor de andere platformen is nog niet gegeven. Waarschijnlijk zal dit net zoals bij de vorige mappacks een maand later zijn. Voor degenen die de Hardened of de Prestige uitvoering van Black Ops in het bezit hebben, zal deze DLC gratis zijn als een bedankje voor de ondersteuning vanaf het begin van deze nog altijd veel gespeelde game.

Verder hebben we ook nog een aantal screenshots voor jullie, bekijk ze snel hier onder.