Misschien ken je de serie “arrested development” wel, het is een humorserie over twee broers waarvan er een ‘Gob Bluth’ echt gestoord is. Hij rijdt bijna in alle filmpjes op een segway en zorgt er meestal voor dat zijn broer ‘Michael Bluth’ en hij zelf ook vaak in de problemen komen.

Je vraagt je nu misschien af wat dit met Call of Duty Elite te maken heeft. De acteurs uit de serie (Jason Bateman en Will Arnett) zijn al jaren grote fans van de Call of Duty reeks. Ze hebben ook vrienden bij Infinity Ward lopen en zijn samen op het idee gekomen om een exclusieve Call of Duty Elite serie te maken van Arrested development.

Dit is een beetje een noodactie, want er zijn namelijk maar weinig mensen in Call of Duty Elite geïnteresseerd, als we de deelnamecijfers van de Call of Duty Elite beta moeten vertrouwen. Dus willen de acteurs van Arrested development hun vrienden bij Infinity Ward wel een handje helpen. Of deze serie een aspect wordt waarvoor je moet betalen of dat het gratis wordt bij Call of Duty Elite is nog niet duidelijk, maar als we het weten zullen we het hier melden.