Ubisoft begint een post-it ‘oorlog’ in Parijs

Toen in mei een medewerkster van Ubisoft Parijs haar raam wat wilde opvrolijken, maakte zij van post-it papiertjes een space invaders alien. Een paar collega’s van haar vonden dit een grappig en goed idee en begonnen ook andere game personages van post-it papiertjes op hun ramen te maken.

Toen iemand aan de overkant van het Ubisoft gebouw (waar de Franse bank BNP staat) dit zag, begon deze man hetzelfde te doen op de ramen van de bank. Sindsdien is de strijd hard tegen hard, want iedere keer als het ene gebouw een nieuw figuur heeft gemaakt, begint de ander ook al weer aan een nieuwe.

Deze post-it “oorlog” is in Frankrijk overal over het nieuws en er worden ook veel mensen geïnspireerd om dit na te doen. Er is zelfs al een twitter pagina aangemaakt waar je de beste post-it game creaties kan laten zien. Deze twitter pagina vind je hier.

http://youtu.be/wXqPw86P8_g

 1.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Nice, wel grappig hoe snel andere mensen het altijd willen overtreffen. Hier in Brussel wordt het misschien ook maar eens tijd om te beginnen aan een post-it war.

 2.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  baaszzzzzz haha nu wil ik dit ook doen

 3.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ze willen baasbovenbaas blijven lol

 4.    82 XP
  stan-w's avatar

  haha echt goed bedacht xD

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Haha faking vet!