Green Day

Eén van de best opkomende bands op dit moment is ongetwijfeld Green Day. De Amerikaanse punkband is hard op weg om één van de grootste en succesvolste bands te worden en dat gaat ongetwijfeld lukken. ‘American Idiot’ is misschien wel het succesvolste nummer van zanger en gitarist Billie Joe Armstrong, bassist Mike Dirnt en drummer Tré Cool, om maar niet te spreken over ‘Wake Me Up When September Ends’, ‘Boulevard Of Broken Dreams’, ‘Holiday’ en de nieuwste single ‘Jesus Of Suburbia’.

Door het succes van de punkrockers zijn de oren van MTV en Harmonix geopend, want vanaf 7 juli aanstaande kan jij met je Rock Band voor de PlayStation 3 keihard rocken met Green Day. De band zijn dol enthousiast hierover en kunnen niet wachten totdat iedere gamer hun muziek mogen spelen. Welke nummers van Green Day er beschikbaar komen is helaas nog niet bekend.

Billie Joe Armstrong, zanger/gitarist van Green Day:

“We are excited to be working with MTV and Harmonix. They are leaders and visionaries in the world of music and video games, and Rock Band is a really cool way for fans of all ages to experience our music.”