De PlayStation Phone halveert bijna in prijs

De PlayStation Phone ofwel Sony Ericsson Xperia Play is een vrij geinig apparaatje met wel aardig wat mankementen zoals je in onze review hebt kunnen lezen. De telefoon was bepaald niet gratis met een vrij hoge winkelprijs, maar in Engeland dalen deze prijzen nu dramatisch.

Het is geen officiële prijsdaling, maar diverse winkels hebben de prijs al laten zakken van 500 pond naar slechts 299 pond. Niet alle winkels volgen deze daling, alhoewel ze binnenkort niet veel keuze zullen overhouden aangezien anders iedereen naar de concurrent stapt. Of deze prijsdaling ook zal overslaan naar ons koude kikkerlandje weten we niet, maar we houden jullie ervan op de hoogte.

 1.    522 XP
  axeldc's avatar

  -40%
  of
  -50%
  is toch wel een groot verschil.
  Dus prijs halveert bijna is toch wel lichtelijk verkeerd. + het blijft veel geld.

 2.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  @Ikzelf: Halveert BIJNA, mierenneukerij.

 3.    522 XP
  axeldc's avatar

  @k1ll1ng5pr33:

  10% verschil van de helft. Is toch wel een redelijk groot verschil voor bijna. 50 pond verschil van de helft is ook wel groot. (in mijn reactie staat ook bijna, dus ik heb het goed gelezen.)

 4. crew Management -    4384 XP
  M4GN3T's avatar

  @Ikzelf: Al de 4000000e keer hebk tegen je gezegd, kritiek via feedback forum en comments on-topic. Bij deze heb je je zoveelste waarschuwing en dus een ban. Ik ban je dus niet voor je (in mijn mening ook nog ongegronde) kritiek maar ’t feit dat je overal maar dingen plaatst die niet relevant zijn aan het onderwerp. Ban duurt 14 dagen.

 5.    591 XP
  dajez's avatar

  @M4GN3T: yippie:P

  ontopic: verdorie hopelijk blijft het hier dezelfde prijs want ik heb hem voor 500 gekocht :S

 6. Anoniem -   
  yeah's avatar

  Artikelen die nie goed verkopen worden nou eenmaal in prijs verlaagd ..

 7.    1919 XP
  ddvos's avatar

  wie wilt dat ding nou ? je kan veel beter de vita kopen en een goedkope mobiel

 8. Anoniem -   
  Jorian's avatar

  @ddvos: Uit onderzoek is wel gekomen dat de Xperia Play de beste game-telefoon is, niet alleen omdat je normale controls hebt en ondersteuning voor PS1 en N64 emulators maar ook omdat het op Android draait die volgens vele de Iphone aan het passeren is.

 9. Anoniem -   
  axeldc's avatar

  @M4GN3T:
  Jouw reactie is ook niet on topic. Misschien volgende maal melden via feedback forum, of stuur me dan een PM ;).
  (PS: ik dacht dat dat mocht omdat iemand dat hier ook deed.
  http://www.psx-sense.nl/55485/review-call-of-juarez-the-cartel/ )

  On topic:

  Maar blijft nog duur die telefoon. Gsm en gamen moeten gescheiden blijven op funny games na natuurlijk. (angry birds etc.)

 10. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @M4GN3T: @m4gn3t zo zo stoere jongen ikzelf heeft tog gelijk het is een prijsverlaging van 40 procent dat mag gezegd worden tog??? en als iemand daarna zo een bonte opmerking maakt over mierenneukerij dan verdient meneer mierendick tog die ban?. echt stoere jongens jullie admins of hoe jullie ook genoemd worden met je ban zoek echte werk en ga niet vriendjes politiek spelen met je G4Y maat meneer mierenneukerij

 11. Anoniem -   
  axeldc's avatar

  @Anoniem:
  Bedankt Anoniem, maar ik wil niet dat je door mij een ban krijgt. Ik had al een paar dagen door dat M4GN3T mij viseerde. Maar ja, voor mij is het geen probleem, zoals je kan zien. Ik geeft hun gewoon tips, maar blijkbaar wordt dat niet gewaardeerd. En volgens mij is reageren op een titel trouwenw wél on topic. Maar ik zal het toch weeral verkeerd zien.

  En nog eens speciaal voor ‘meneer’ M4GN3T on topic: binnenkort kost een ps3 zelfs minder dan die telefoon +je kan android gsm’s kopen voor €150. Dus houdt het goede gescheiden.

 12.    1140 XP
  PussyHunter's avatar

  Lekker gezellig weer hier xD

 13. Anoniem -   
  Faalhaas's avatar

  @M4GN3T: Klein kind, hij geeft een mening over het artikel, dat is dus ontopic. Zelf ben je overigens wel offtopic bezig. maar jij bent van het management dus dan mag het wel.

  Ot: Neem sowieso een abonnement bij mijn mobiel, dus de prijs maakt mij verder niet veel uit.

 14. Anoniem -   
  axeldc's avatar

  @Faalhaas:
  Bedankt faalhaas, maar ook jou wil ik zeggen dat ik niet wil dat je een ban door mij krijgt. Maar het is hier wel duidelijk vriendjespolitiek. En eigelijk verdient M4GN3T ook een ban, aangezien hij altijd commentaar op mijn commentaar geeft, en dus evenveel offtopic schrijft. Als je iets wil melden doe het dan via PM of feedback forum.

  http://www.psx-sense.nl/55195/advertentie-toont-releasedatum-ps-vita/
  Commentaar op foto = off topic!

  http://www.psx-sense.nl/55190/playstation-plus-van-welcome-back-programma-verloopt/
  hier stond dus wel degelijk ABBO, maar volgens Roy Wijkstra (=M4GN3T) niet. Dat was eigenlijk wel zeer zielig, want ik zeg dat er abbo stond, men past het aan en dan begint Roy met: dat stond er niet. Dus daarom: lees beide eens door.

  Dat is dus ook OFF topic. Over een fout in het artikel praten. (en het dan nog niet eens toegeven, alee waar zijn ze mee bezig ???)

 15.    123 XP
  DL3B's avatar

  Toch koop ik hem niet, ik vind het 10 keer leuker om op de itouch te spelen