Onaangekondigde PlayStation 3 exclusive door Santa Monica

Het derde seizoen van ‘The Tester’ zit er weer aan te komen, wat betekend dat men weer op zoek is naar diverse gamers met een interessante kijk op dingen. Iets wat belangrijker voor ons is, is dat de winnaar van dit seizoen een baantje krijgt bij Santa Monica Studios, de studio die verantwoordelijk is voor de God of War franchise.

“The Tester – Season 3” promises to be bigger and bolder than last season. For starters, the final winner of this third season gets a production job at world-famous Santa Monica Studio, home of the God of War franchise, working on an unannounced PlayStation®3 exclusive.

De mensen die God of War III hebben gespeeld zullen weten dat het vrij lastig is om hier nu nog verder te gaan, alhoewel er in de wereld van Kratos van alles mogelijk is. Of het nu dan ook om een nieuwe God of War zal gaan of om een compleet nieuwe IP weten we nog niet, maar we houden jullie op de hoogte.

Bedankt voor het melden ideklein17! Ook een nieuwstip doorgeven aan de PSX-Sense redactie? Stuur je nieuwtje dan via deze link.

Boxshot God of War Ascension

God of War Ascension

Releasedatum:
13-03-2013
Genre:
Hack 'n Slash
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  OEOEOEOEO 😀

 2. Anoniem -   
  Krill's avatar

  Nee maar, game studios die aan onaangekondigde games werken? Waanzin!!

 3.    28 XP
  r0man's avatar

  Ben benieuwd