Draaitafel support voor Guitar Hero goed idee volgens Neversoft

Misschien wist je het al, of misschien niet. Bij DJ Hero, de nieuwe muziek titel van Activision, zal het mogelijk zijn om tegelijk met de gitaar en de draaitafel nummers te spelen. Hier is een video van verschenen waarin we het gebruik van de Guitar Hero World Tour gitaar zien, een product van Neversoft. Blijkbaar vinden de rockers van dat bedrijf het ook wel een redelijk idee om de DJ Hero tafel te implementeren in hun Guitar Hero titel(s). Dat zegt Brian Bright vandaag in een interview waarin gevraagd wordt wat hij van het concept vind.

Overigens houd Activision verder het mondje gesloten wat betreft vragen over de gitaar in hun DJ hero titel, zo is dus niet bekend of in het mogelijk is om elk nummer met gitaar te spelen. Al zien wij onszelf ook niet echt op de onlangs verschenen ‘Boom Boom Pow’ remix gameplay video mee strummen op het instrument. Zie hieronder de gameplay video van DJ Hero met gebruik van een Gitaar én een Draaitafel.

8 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Als dat dj ding goed uitpakt is het een goed idee ja 🙂

 2.    1562 XP
  dikked's avatar

  ik vond het met de gitaar nooit leuk maar met dat DJ ding ga ik hem zeker kopen 😀

 3. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  Ziet er best ingewikkkeld uit maar ik dnek dat ik hem wel ga halen:D

 4.    1250 XP
  Tommy88's avatar

  @GlobalSoldier:

  global ik zei toch dat de basis gewoon hetzelfde blijft 🙂

 5.    752 XP
  SyncPeter's avatar

  Lijkt me wel leuk, dit spel :).

 6.    107 XP
  tamil112's avatar

  maar de dj scrath vind ik toch beter controller. en is ook gemaakt door makers die dat soort dingen maken… maar nu is dit ook vet. want ik guitar hero en drums. en als dit erbij is. dan is feest wel compleel. eerst meer revieuws lezen dan zien we verder

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Leuke optie, maar dit zou idd niet bij alle nummers kunnen

 8.    277 XP
  RevXxx's avatar

  vet. heel vet.