DC Universe krijgt megaservers

DC Universe is een online MMORPG van de PS3 die gebaseerd is op, hoe kan het ook anders, de DC Universe karakters. Het spel doet het op dit moment niet bijster goed, dit heeft waarschijnlijk als reden dat je per maand moet betalen om dit spel te spelen.

Het netwerk was over een groot aantal kleinere servers verdeeld. Dit was erg onhandig, omdat je dan vaak lang moest wachten tot je bij andere mensen in een game kwam. Omdat het spel op dit moment weinig spelers heeft, worden de servers verminderd naar 4 megaservers, in plaats van heel veel kleine servers.

Dit heeft voordelen, want hierdoor hoef je minder lang op andere spelers te wachten. Er zijn dan ook meer mensen die mee kunnen doen aan grote game modes, zoals Legends PvP, Raids, Duos, Alerts en ga zo maar door. Ook is het nu zo dat het vaker voorkomt, dat je nu met vrienden op één server zit. Het is dan ook mogelijk om te veranderen tussen PvP en PvE met behulp van de phase shifters die je kan gebruiken in de JLA Watchtower en de Hall of Doom. En als klap op de vuurpijl zijn er meer items beschikbaar in de Broker.

De EU servers zullen veranderen op 15 augustus 2011 om vier uur ’s middags. Of er veel downtime zal zijn, kan je hier op de site lezen zodra het bekend is.

Boxshot DC Universe Online

DC Universe Online

Releasedatum:
14-01-2011
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Sony Online Entertainment
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  betalen door dat word het fuck up!,., ik heb zo veel vriend in me lijst dat er niemand deze game speelt!,.

 2. Anoniem -   
  jvt's avatar

  waarom JLA watchtower wel vertalen naar het nederlands en Hall of doom niet?

  en tsja ik ben gewent te betalen voor mmo’s vind dat mensen die zeuren van ik ga niet betalen gwn stil moeten zijn en niet zeuren het is 13 euro in de maand of betaal en speel of betaal niet en speel niet maar zeur dan iig ook niet

 3.    89 XP
  musicgam3's avatar

  @jvt:
  ik speelde het zelf ook, het is alleen een feit dat veel mensen dit niet spelen wegens de kosten per maand. ik klaag niet, meld het alleen.

  en dat JLA wachtoren is al verbeterd. thanx voor de tip!

 4. Anoniem -   
  jvt's avatar

  haha thnx ik speel namelijk ook was de 3de lvl 30 op crossfire had de game dan ookal 2 dagen voor de release alleen heb veel breaks tussendoor genomen ivm school en vakantie. is de update 4 uur gtm+1 of 4 uur gtm?

PS3 servers van de MMO DC Universe Online gaan binnenkort offline
DC Universe Online ondersteunt vanaf 25 januari PS4/PC Cross-platform play
Vernieuwd patch-systeem PS4 in gebruik genomen door DC Universe Online
Voormalig DC Universe Online abonnee’s krijgen gratis Legendary status in PS4 versie