Naughty Dog is bezig met geannuleerde/onaangekondigde game ‘Thing 1’

Hetgeen wat je hierboven ziet is de cv van Matt Mullin. Deze naam zal je vast en zeker helemaal niets zeggen, maar als we de naam Naughty Dog noemen zal er vast en zeker wel een belletje gaan rinkelen. Matt Mullin was namelijk verantwoordelijk voor de motion-capturing van veel bekende games, waaronder Uncharted 3: Drake’s Deception.

Het enige waarvan we momenteel op de hoogte zijn is dat Naughty Dog flink bezig is met de ontwikkeling van Uncharted 3: Drake’s Deception zodat hij dit najaar verkrijgbaar zal zijn. Maar dat Naughty Dog ook bezig is/was met een game genaamd ‘Thing 1’ wisten we nog niet.

De naam Thing 1 staat namelijk op de cv van Matt Mullin. Hiervoor zou hij ook de motion capturing gedaan hebben. Thing 1 kan natuurlijk een codenaam zijn voor een nog onaangekondigde of geannuleerde game. Of Thing 1 een PS Vita of PS3-game is kunnen we nu natuurlijk nog niet zeggen. Zodra er meer bekend is over deze game lees je het uiteraard meteen op PSX-Sense.

 1.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Ik denk dat het toekomstige expansion of DLC wordt of misschien een Sly Collection wat me sterk lijkt.

 2.    425 XP
  jamez's avatar

  @elazzja:

  Sly collection? die is al uit vriend, ow en daar zit Sucker Punch achter.

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Elke exclusieve titel ben ik wel benieuwd naar.

 4.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Ik bedoelde jak&dexter

 5.    161 XP
  madcat's avatar

  Was het maar een remake van de game ‘The Thing’ 🙂 Dat was best een vet spel, heb liever een brute horror/adventure game dan die platform meuk kan me gestolen worden. Bye the way, alsof je voor een platform game dure motion capturing technieken nodig hebt…