Singstar gaat helemaal terug naar de 80’s

Nina Scherer, de Singstar Content Manager heeft via de PlayStation Blog bekend mogen maken dat er weer een nieuw Singstar ‘avontuur’ in ontwikkeling is. We hebben het over Singstar: Back to the 80’s, dit is geen downloadable content, de game verschijnt netjes op Blu-ray disc en bevat 30 grootse hits uit de jaren 80.

Er zijn al heel veel Singstar games uitgebracht, van Singstar K3 tot SingStar Dance. Ondertussen zijn we de tel al een beetje kwijtgeraakt, maar volgens moeilijke zang-berekeningen zijn we nu bij Singstar deel 39 aangekomen. Singstar: Back to the 80’s wordt rond de kerst uitgebracht.


Boxshot Singstar Back to the 80’s.

Boxshot Singstar: Back to the 80's

Singstar: Back to the 80's

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    278 XP
  Julian's avatar

  Ik ben geen inzending van je tegengekomen. Het kan zijn dat we deze per ongeluk verwijderd hebben. We kijken niet altijd eerst naar de inzendingen, soms zien we zelf iets staan en posten we het gelijk.

 2. Anoniem -   
  axeldc's avatar

  @Julian:
  Ik had het gisteren doorgestuurd samen met nog ander nieuws rond 21:45. Onder [email protected]……… . En idd, I know dat jullie niet direct naar de geposte dingens gaan, dat is mij nog al eens gemeld. Maar als er meer dan 20u tussenzit, vermoed ik toch dat er iemand naar gekeken heeft. Maar geen enkel probleem. Ik ben het gewoon dat mijn naam er niet bijstaat. (3de maal)

 3.    510 XP
  Seven's avatar

  Dit begrijp ik dus niet..
  Met het downloaden van de nummers komen deze netjes in 1 lijst tesamen met de originele (volume 1 van de ps3) game. Hiermee moet je dus tussendoor weer schijven verwisselen…iets wat ze dus met de store opgelost hebben, euh hadden… jammer!

  Is er geen Songlist??