De Splinter Cell HD Trilogy, die er al een tijdje aan zat te komen, ligt morgen dan eindelijk in de Europese Playstation store. Ubisoft vertelde vol trots dat de 3 Splinter Cell games Splinter Cell, Splinter Cell: Pandora Tomorrow en Splinter Cell: Chaos Theory nu eindelijk op 1080p te spelen zijn.
Naast het HD beeld is er ook nog de mogelijkheid om de spellen 3D te spelen.

De trilogy gaat 30 euro kosten in een bundel, maar je kan de 3 Splinter Cell games ook apart aanschaffen voor 10 euro per stuk. Voor de Playstation plus abonnees zijn er natuurlijk een paar mooie aanbiedingen. De aanbiedingen verschillen per game, zo krijg je op Splinter Cell 20% korting, op Splinter Cell: Pandora Tomorrow krijg je 10% korting en als je Splinter Cell: Chaos Theory koopt, krijg je er een exclusief thema van Sam Fisher bij.

Stel (en dit is wel opvallend) je wilt de game liever als object hebben met hoesje en disc, dan moet je nog even wachten, want de game komt eerst op de Playstation Store uit. Het is nog niet bekend wanneer het spel uitkomt op Blu-ray, maar het is wel al zeker dat dit gaat gebeuren.