Sony persconferentie op GamesCom te volgen in PlayStation Home

Volgende week zal in Duitsland een nieuw GamesCom evenement plaatsvinden waar ontwikkelaars en uitgevers de show zullen stelen. Sony zal hier natuurlijk niet ontbreken en heeft laten weten dat ze gebruik gaan maken van PlayStation Home.

Mocht je hier niet bij aanwezig kunnen zijn dan zorgt Sony ervoor dat je in ieder geval de persconferentie van Sony virtueel kan volgen in een speciale ruimte in PlayStation Home. Of het alleen de persconferentie of de hele show die eromheen wordt gebouwd zal zijn is nog niet bekend.

De ruimte in PlayStation Home zal geopend zijn vanaf 16 augustus, en de persconferentie zal via een live stream te zien zijn. Mocht je deze gemist hebben dan is er nog niets aan de hand, de een uur durende conferentie zal steeds herhaald worden. Later worden er ook nog een aantal video edits online gezet in de Sony GamesCom ruimte.

 1.    510 XP
  Seven's avatar

  Ik ben benieuwd naar alle aankondigingen… iets over PS4?!!

 2. Anoniem -   
  axeldc's avatar

  Ik kan als VIP naar de Sony stand etc. van gamescom 😛 !

 3. Anoniem -   
  Tim's avatar

  Ja duh, volgens mij heeft iedereen een mail gehad van Sony om als VIP de rijen te omzeilen om zo de PSVita te kunnen zien…

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Denk niet dat ik hiervoor Home weer helemaal ga downloaden.

 5.    204 XP
  NLgerben's avatar

  @Seven Ze zullen het vast niet over de PS4 hebben want anders hadden ze hem wel aangekondigd op de E3. We kunnen wel wat verwachten van de exclusieve titels van Sony.

 6.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Waarschijnlijk en hopelijk zou er ook een live stream online zijn. Maar als dat niet het geval is dan maakt het mij niet echt uit, ga zaterdag en zondag toch op de gamescom zijn (volgende week)

 7.    5343 XP
  PattyS3's avatar

  Nice 🙂