Het is ongeveer twee weken geleden dat het Annihilation DLC Pack van Call of Duty: Black Ops verscheen in de PlayStation Store. Deze DLC pack voor de game bevat in totaal vijf nieuwe levels en is aan te schaffen in de PlayStation Store voor een prijs van 15 euro.

Mocht je de mappack helaas niet hebben kunnen bemachtigen omdat je niet in het bezit bent van een creditcard of een PSN card? Of je vond de maps misschien te duur? Dan hebben wij goed nieuws voor je. In samenwerking met uitgever Activision mogen wij nu 5 codes weggeven dan deze map pack.

Je moet een PSX-Sense account hebben om mee te doen, registreren kan hier.

Wat moet je hiervoor doen?

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is in een comment achterlaten waarom jij deze code verdient. Je mag maximaal maar één keer een comment plaatsen, wanneer je een tweede comment plaatst zal hij verwijdert worden. De prijsvraag loopt tot en met 17 augustus. Winnaars zullen via een privé-bericht hun code ontvangen.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per privé-bericht de voucher code. De prijsvraag is toegankelijk voor alle leden in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en account, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PSX-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. PSX-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.